Mainos

Millaisten positiivisten seikkojen takia mies ei halua toisille treffeille? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Millaisten positiivisten seikkojen takia mies ei halua toisille treffeille? Voiko naisen menestys, varakkuus tai kauneus olla jostain syystä liikaa...?" kysyy nimimerkki Aina miettinyt.

Näin miehet vastasivat

”Kun menee treffeille, niin ei aina tiedä, millaista ihmistä menee tapaamaan tai edes ketä. Sehän on myös osa jännitystä. Nykyään jo ennen treffejä on tutkittu Googlessa kyseinen tyyppi, mikä on säälittävää. On miehiä ja tietysti naisia, joille status merkitsee niin paljon, ettei se tunne merkitse enää mitään. Joillekin miehille naisen menestys on vaikea käsittää ja hyväksyä. Joillakin miehillä on sellainen olo, ettei saa olla suhteessa se ”mies”, jos nainen elättää ja hankkii kaiken. Vahva nainen pelottaa. Vanhoillisesti ajatellen miehenhän olisi tarkoitus tuoda leipä pöytään. Sellaisen ajattelun aika on toki jo menneessä.

En usko, että kauneus on syypää siihen, että eroaa ja lähteekin hakemaan paikallisesta baarista petolinnun p**settä tilalle. Haluan uskoa siihen, että meillä miehillä on joku muu syy olla menemättä uusille treffeille saman naisen kanssa. Muu kuin raha, ulkonäkö tai menestys. Luulen kyllä, että naisessa on ollut sitten jokin muu häiritsevä tekijä. Ehkä puhui vaan itsestään, ehkä kertoi vain saavutuksistaan, ehkä kertoi vain, kuinka paljon julkkiksia tuntee ja tietää… Haluan silti edelleen myös luottaa siihen, että oli niin tai näin, niin mies tajuaa, ettei muulla ole merkitystä kuin sillä, mitä sydän tuntee.

On vielä yksi positiivinen asia, joka voi kääntyä negatiiviseksi. Jos nainen hyppää heti sänkyyn. Moni mies miettii, onko nainen helppo… kaikille?

Viisas nainen osaa olla tuomatta omia asioita esille. Varsinkin ekoilla treffeillä. On hyvä kertoa totuudet, mutta täydentää elämän saavutukset sitten, kun on oikea aika. Asian voi kääntää. Haluaako nainen kuulla ekoilla treffeillä miehen työttömyydestä, kelan ja sossun tuloista tai jos mies on sysiruma, ilman tulevaisuutta? Case closed.”
– 49, sinkku 

”Tuskin mikään ehdotetuista on itsessään turn off, mutta jos varakkuutta tuodaan kokoajan esiin joko puheessa, "ostin tämän, tuon ja sen", niin alkaahan se näyttämisen halu käydä jo vähän hermoille. Ei kukaan sellaista pelleilyä jaksa katsella. Sama asia menestymisen kanssa. Eli jos positiivinen asia menee naisen päähän ja vaikuttaa tämän käytökseen, niin sen jälkeen ei tarvitse miettiä toisia treffejä.”
– 34, sinkku

"Arvon Aina miettinyt, tuollaista ei kannata miettiä aina. Tai oikeastaan ikinä. Ei positiivisten seikkojen takia jätetä haluamatta toisille treffeille. Jos vaikka nainen olisikin menestynyt tai varakas ja mies kokisi asetelman jostain käsittämättömästä syystä kilpailullisena ja olisi kateellinen naiselle noista syistä, se seikka ei olisi positiivinen vaan negatiivinen.

Kyllä syy siihen, jos ei halua toisille treffeille, on se, että ei vaan kiinnosta eikä synkkaa tai sitten on meneillään jotain muuta, esimerkiksi deittailu toisen naisen tai toisten naisten kanssa. Mikä on sitten taas aivan oma keskustelunsa se."
– 35, sinkku

"Olen itse asiassa joskus törmännyt tähän aiheeseen ja miehellä jäi treffit yhteen kertaan, koska nainen oli hyvin menestynyt ja varakas. Kyllä sitä varmasti tavalliselle duunarille voi tulla itsetunto-ongelmia, jos naisella on kaikkea ja itse asuu rahattomana vuokralla. Kauneuskin voi aiheuttaa hieman kummastusta ja ihmetystä, mutta en ole ainakaan kuullut, että joku olisi ollut menemättä uusille treffeille kauniin naisen kanssa. Sehän olisi jo kai silkkaa hulluutta."
– 39, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.