Seurustelisitko kolmekymppisen kanssa, jos hän ei ole koskaan aiemmin seurustellut? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi pitäisi olla kokemusta parisuhteesta, jotta voi solmia parisuhteen?

Olen 28-vuotias nainen eikä minulla ole ollut parisuhdetta, ja se on pelästyttänyt miehiä. Haluaisin kyllä olla suhteessa. En halua kuitenkaan 'harjoitella' kenenkään kanssa, vaan ihan oikeasti sitoutua. Seurustelemattomuuteeni liittyy paljon vaikeita asioita, joita ei ekoilla treffeillä aleta jakamaan. Seurustelisitko kolmekymppisen kanssa, jos hän ei ole koskaan seurustellut?" kysyy nimimerkki Yksinäinen nainen

Näin miehet vastasivat

"Toki voisin seurustella. Se tietty riippuu naisen luonteesta ja älykkyydestä. Jos luonne on todella mukava ja ns. helppo, suhteessa voi antaa anteeksi jotain pikku osaamattomuuttakin. Ja sitten taas jos nainen on älykäs ja seuraillut elämää 28 vuotta, hän osaa kyllä myös seurustella melko hyvin tai ainakin kehittyy nopeasti, eikä siitä tule mitään ongelmaa. Enemmän vaikuttaa se, jos ollaan liian erilaisia luonteeltamme ja haluamme eri asioita."
– 44 avoliitossa

"Jos ei ihmiselle ole takanaan ollenkaan seurustelusuhteita, on se varoitusmerkki. Onko toisessa jotain sellaista, ettei kukaan ole halunnut seurustella toisen kanssa? Tämä on toki vain ennakkoluuloisuutta, ja sama juttu on myös siinä, ettei ole ollut oikeasti yksin milloinkaan. Keskitie on omissa silmissä paras tilanne: on seurustellut pitkässä/pitkissä suhteissa ja on myös ollut yksin, yhtäjaksoisesti 1–3 vuotta tyyliin."
– 29, sinkku

"En ymmärrä, miksi moinen pelästyttäisi miehiä. Enemmänkin ahdistaisi, jos entisiä kumppaneita olisi kymmenittäin/sadoittain"
– 43, avoliitossa ​​​​​​​

"Ei sillä ole väliä onko se tuttua ennestään vai ei. Sillä on väliä, miten siihen tilanteeseen tulee. Se 'harjoittelu' on niinkin simppeliä, että hyväksyy toisen kamppeet omien kamppeiden sekaan ja päinvastoin. Se ei ole yhtään sen ihmeempi juttu. Mutta sitten on niitä, joilla on henkinen tarve vouhottaa milloin mitäkin, tai esiintyä asialla kavereilleen, ja semmonen muuttaa aika pian uuteen omaan osoitteeseen.

Seurustelisinko kolmekymppisen kanssa, joka ei ole koskaan seurustellut, ei ole edes kysymys. Ei seurusteleminen tee ihmistä. Rehellinen on ihminen, joka tietää, mitä haluaa ja ei halua, ja vain se merkitsee. Se ei ole teatteria tai jostain ulkopuolisesta kiinni, sä tuut kaikella, mitä oot ja sovitat sen toisen kanssa niin, että molemmat saa olla. Joten nou hämminki."
– 45, kaikki ok

"Eihän tämä ole uhka vaan mahdollisuus. Yleensä naiset murehtivat päinvastaista, eli onko liian monesta entisestä seurustelukumppanista haittaa seuraavaa hakiessa. Väitän, että kumppania hakevat miehet ovat mielissään, mikäli törmäävät naiseen, joka ei ole aiemmin ollut vakavissa suhteissa ja joka haluaa ryhtyä sellaiseen juuri nimenomaisen miehen kanssa. Sehän on mitä suurin kunnia ja luottamuksen osoitus."
–  Herra 47, naimisissa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja