Kakadulla ja pikkupojalla ainutlaatuinen ystävyys – kaksikko tekee kaiken yhdessä

Papukaija on rakentanut ainutlaatuisen siteen perheen pikkupoikaan 4:48
Tällaista erikoisen kaksikon arki on ollut.

Papukaija on rakentanut ainutlaatuisen siteen omistajansa lapseen.

Belgiasta kotoisin olevalla Grietje Vermoortelella, 37, on kakadu nimeltä Marni. Kakadu on nykyisin ihka oikea julkkiskakadu, sillä on nimittäin YouTubessa yli 151 000 tilaajaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Grietje on dokumentoinut ahkerasti Marnin ja hänen poikansa Remin suhdetta jo siitä asti, kun hän oli raskaana. Yhdellä ensimmäisistä sosiaalista mediaa ihastuttaneista videoista Marni istui Grietjen raskausmahan päällä "hautomassa munaa".

Alkuun Remin syntyessä Marni oli erittäin mustasukkainen ja vieroksui vauvaa. Pikkuhiljaa Remin kasvaessa Marni on kuitenkin oppinut hyväksymään perheenlisäyksen ja nykyisin kaksikko tekee käytännössä kaiken yhdessä. Kakadu ja pikkupoika syövät, leikkivät ja jopa nukkuvat yhdessä.

Videoklipit Marnin ja Remin elämästä ovat keränneet yli 16 miljoonaa katselukertaa Instagramissa.

Yksi Marnin mielipuuhista on herättää Grietjen kanssa Remi tämän päiväunilta. Voit katsoa artikkelin yllä olevalta videolta, millaista kaksikon elämä on.

Kakadut leimautuvat omistajiinsa

Grietje kertoo, että on kasvanut papukaijojen kanssa ja on aina unelmoinut omasta kakadusta. Hän hankki Marnin sen ollessa vain kahdeksan viikkoa vanha ja on kasvattanut linnun aivan poikasesta saakka.

Lintuina kakadut ovat äärettömän sosiaalisia, älykkäitä ja huomionhakuisia. Ne ovat tunnettuja tavastaan leimautua voimakkaasti omistajaansa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Grietje kertoo, että Remin syntymän jälkeen hän on ollut hyvin tarkka niin kakadun kuin myös lapsen turvallisuuden puolesta. Hän valvoo kaksikon puuhia aina, eikä jätä ystävyksiä ilman tarkkailua. Kakadut voivat purra ja olla arvaamattomia, mutta Marni näkee itsensä osana perhettä ja haluaa olla mukana perheen erityisissä hetkissä.

Lue myös:

    Uusimmat