Mainos

Vinkkimiehet järkyttyneinä pikkutytön surmasta: "Lähestymiskielto on paperilappunen – ei se estä oikeasti yhtään mitään"

MTV:n Vinkkimiehet Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen vierailivat Porvoossa 3-vuotiaan tytön surmapaikalla Lyseonpuiston leikkipuistossa. Tapaus järkytti kokeneita rikostoimittajia syvästi.

– Tämä menee kaiken ymmärryksen yli, Pekka Lehtinen toteaa.

Tytön puukotti hänen isänsä, joka haki lapsen äitinsä luota ja vei läheiseen puistoon. Paikka oli Lehtisen ja Sipilän mukaan tarkoituksella valittu. Kaksikko perustelee näkemyksensä oheisella videolla.

– Kyseessä on kostomurha, Sipilä arvioi.

38-vuotiasta ranskalaismiestä vaaditaan vangittavaksi ja vangitsemisoikeudenkäynti on tänään käräjäoikeudessa Porvoossa kello 15. Tapauksen taustalla on raju huoltajuusriita, ja isälle on haettu lähestymiskieltoa.

– On ihan sairasta, että lapsi on otettu riidan välineeksi näin. Mikä merkitys tällaisella lähestymiskiellolla oikeasti on, jos paha ihminen tämäntyyppisen teon haluaa toteuttaa, Lehtinen kysyy.

– Se on paperilappunen. Ei se estä oikeasti yhtään mitään. Mutta sitä voi miettiä, että kun taustalla oli pahoinpitelyä, lastensuojeluilmoituksia, oli kaappaus Karibialle, ilmeisen väkivaltaista uhkausta, olisiko pitänyt kellojen soida, Sipilä vastaa.

MTV Uutiset seuraa Porvoon vangitsemisoikeudenkäyntiä iltapäivällä hetki hetkeltä.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.