Seksikolumni: Tämä miesten nolo tapa ei todellakaan kiihota naista

Miksi miehet paljastelevat?

Peniskuvat. Kännissä alasti hölmöilevä mies. Vilauttelu. Kuulostaako tutulta?

Pitkästä suhteesta erottuani – ja ikään kuin todellisuuteen ja älypuhelinten aikakauteen saavuttuani – oli järkytys saada ensimmäinen peniskuva. Puhelin lensi kädestäni pitkän matkan. En ymmärtänyt, miten arkipäiväisistä asioista vanhan tutun kanssa keskustelu voi päättyä yhtäkkiseen, puhelimeeni lähetettyyn peniskuvaan. No, en ymmärrä vieläkään, mutta olen karaistunut sen verran, että nykyään vain tallennan kuvat puhelimeni kätketyt-kansioon mahdollista myöhempää käyttöä varten (sellaista ei ole vielä ilmaantunut).

Kännissähän miehet vetävät itsensä usein alastomiksi, mutta härskein paljastelutapaus sattui puuhaillessani kaikessa rauhassa kotona. Satuin katsahtamaan ulos, jossa puolituttu kundi (ihan selvinpäin) kävelytti koiraansa. Kun hän kerran tuijotti suoraan ikkunastani sisään (neljänteen kerrokseen), nostin kättä moikatakseni. Mies laski housunsa moikatakseen. Eipä siinä. En minä vähästä hätkähdä. Syön tuollaisia pikkupoikia aamupalaksi. Näytin siis peukkua, ja jatkoin hommiani pojan matkatessa takaisin avopuolisonsa luokse.

Kyllä minä silti mietin, miten sekaisin ihmisen pitää olla laskeakseen housunsa alas keskellä katua tai lähettäessään peniskuvan eteenpäin – etenkin ihmiselle, jonka kanssa ei ole luotettavassa parisuhteessa? Ettekö te miehet tiedä, että kun lähetätte elimestänne kuvan tytölle, sen näkevät kaikki 17 tytön läheisintä kaveriakin? Pahimmassa tapauksessa kuvaa ei vain näytetä, vaan se lähetetään näille kaikille.

Miksi? Koska tytöt eivät tee peniskuvillanne mitään. Eivät yhtikäs mitään. Ei yksikään nainen kiihotu saadessaan pyytämättä epäskarpin lähikuvan karvapedillä sojottavasta makkarasta. Se vaatii ihan pikkuisen enemmän. Siispä sille voi huoletta naureskella tyttöporukassa – ja verrata tietysti muihin kuviin.

Kyllä minäkin olen joskus kuvia ihan pyytänyt. Huvin vuoksi. Ja vain niiltä, jotka ovat ilmoittaneet, etteivät niitä halua lähettää. On pieni erävoitto, kun saa epäröivän miehen taivuteltua häpäisemään itsensä. Tässä on ehkä se tärkein opetus. Kyllä minä pyydän, jos haluan peniksen nähdä. Ihan suoraan. Kiertelemättä.

Välillä vaan ei anneta vaihtoehtoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja