Villi hippityttö Kate Hudson

Näyttelijä Kate Hudson, 30, on tyyliltään boheemin naisellinen. Hänen tyylinsä koostuu pitkistä hippimäisistä mekoista, farkuista ja istuvista pikkumekoista. Vaalea kiharapilvi on myös olennainen osa Katen lookkia.








Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

New Yorkissa on jo lämmin. Kate Hudson bongattiin huhtikuun lopussa tallustelemassa New Yorkin kaduilla pitkässä, valkoisessa hippimekossa ja varvassandaaleissa. Silmillään Katella oli pilottilasit ja korvissa roikkuivat 70-lukua henkivät korvakorut.

Myös slaavilaistyyppisesti koristellussa pikkumekossa on hippiasennetta. Kuvioitu rusettikauluksinen mekko on jo itsessään niin näyttävä, ettei se tarvitse seurakseen asusteita. Kate käyttikin mekon kanssa vain suurta sormusta ja ohutta rannekorua.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Miten selvitä bad hair daysta? No pipon avulla tietenkin, vaikkei sitä t-paitakeleissä muuten ehkä tarvitsisikaan. Rentona päivänä Kate luottaa farkkuihin ja pliseerattuun valkoiseen paitapuseroon. Aurinkolasit ovat kätevä asuste meikittömään päivään.

Edustustilaisuuksissa Kate suosii usein minimittaisia mekkoja huimien korkokenkien kanssa. Bride Wars -elokuvan Ranskan ensi-illassa Kate oli pukeutunut mustaan mielenkiintoiseen mekkoon. Mekon katseenkääntäjinä toimivat muhkeamuotoiset puhvihihat sekä pelkistetty vyö.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Tammikuussa 2009 Kate hurmasi pitkähihaisessa paljettimekossa Late Show with David Letterman -ohjelmassa. Lyhyt mekko, mustat peittävät sukkahousut ja korkeat korot saavat Katen 168-senttisen varren näyttämään hyvin pitkältä.

Iltapukujuhlissa Katella on usein nähty löysiä ja valuvia vintagetyylisiä iltapukuja, jotka sopivat hoikalle näyttelijälle erinomaisesti. Syvään uurretut kaula-aukot näyttävät pienirintaisella näyttelijällä tyylikkäältä.

Teksti: MTV3/Helmi/Emmi Maaranen

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat