Ville Niemiselle jälleen tappio Ruotsissa – pelaaja puolustaa huhujen keskellä: "Ei meillä ole mitään ongelmia Villen kanssa"

Vaikean alun jääkiekon Ruotsin kakkostasolla saanut Ville Nieminen koki joukkueineen jälleen tappion, kun uppsalalainen Almtuna kukisti kotonaan Modon 3-0.

Tappio oli Niemisen valmentamalle Modolle jo kauden viides kuudessa ottelussa. Allsvenskanissa viimeisenä oleva joukkue on onnistunut tekemään näissä vain yhdeksän maalia ja päästänyt 20.

Modon tähän asti ainoa voitto tuli viime perjantaina kotiottelussa Kristianstadia vastaan maalein 6-4. Örnsköldvikin ylpeys on jätetty alkukauden aikana jo kolmesti nollille – nyt jo kahdesti Almtunan toimesta.

Expressen-lehti uutisoi aiemmin, että NHL:ssäkin pitkään pelanneella Niemisellä olisi kielitaidonpuutteen takia ollut vaikeuksia saada viestiään läpi pelaajille. Tämä huhu sai Niemisen repeämään nauruun MTV Urheilun haastattelussa.

Myös Modon pelaaja Jesper Dahlroth kiisti ennen ottelua SvenskaFans-sivuston haastattelussa, että Niemisen kanssa olisi ollut mitään ongelmia.

– Hän on todellinen voittajatyyppi. Minusta hänellä on paljon tietoa, Dahlroth kommentoi.

– Huhuja on aina, jos korkealle veikatulla joukkueella ei mene hyvin. Ei saa unohtaa, että meillä on monia uusia pelaajia ja uusi valmentaja. Silloin, jos kaikki ei osu yhteen samalla hetkellä, se voi näyttää pahalta.

– Mutta ei meillä ole mitään ongelmia Villen kanssa, Dahlroth vakuutti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja