Mikko Mannerille tylyä piikkiä C Moren studiossa – "Paskapuhetta"

Vastikään Ruotsin jääkiekon SHL:ssä pelaavan Brynäsin kanssa jatkosopimuksen tehnyt Mikko Manner sai osakseen tylyä piikkiä Ruotsin C Moren lähetyksessä.

Brynäs hävisi lauantaina Frölundalle kotonaan 2-5, ja se oli jo viides peräkkäinen tappio. Brynäs on sarjassa toiseksi viimeisenä kaksi pistettä perässä pudotuspelien ensimmäisen kierroksen paikkaa. Ruotsin C Moren studiossa keskusteltiin Brynäsin tilanteesta ja lopputulemana oli, että Brynäsiltä puuttuu rakennellisuutta. Manner ei kuitenkaan ollut samoilla linjoilla.

– En ajattele samalla tavalla. Näytämme ehkä siltä, että alamme menettämään itseluottamusta, kun häviämme, mutta ette tiedä, mistä puhutte. Yritämme pelata samalla tavalla koko ajan, mutta kiekon kanssa pitää pelata paremmin ja saada lisää tasapainoa hyökkäyspäähän, Manner sanoi.

Suomalaisluotsi nosti esille, että joukkue tarvitsee voiton saadakseen itseluottamusta korkeammalle. Manner kiitti pelaajiaan hyvästä työmoraalista.

– Kun menee heikosti, niin kaikki näkevät vain huonot asiat. Minä näen positiivisia asioita ja tuen joukkuetta. Löydämme tien voittoon. Nyt ottelu on ohitse ja katsomme ensi viikkoa sekä asioita, joita voimme parantaa, Manner totesi.

C Moren asiantuntija Petter Rönnqvist kuunteli haastattelua ja antoi sen jälkeen oman ironiaa täynnä olevan näkemyksensä.

– Todella hyvä, ei tarvitse kuin jatkaa. He pelaavat, taistelevat, mitään ei ole rakenteellisesti vialla, vain muutamia virheitä ja siksi on hävitty viisi peliä putkeen. Se on silkkaa paskapuhetta, Rönnqvist sanoi.

Rönnqvistin kollega Fredrik Söderström oli samoilla linjoilla.

– Kunnioitusta hänelle, että hän puhuu ruotsia ja yrittää, mutta en ymmärrä, mitä hän sanoo. En jaa hänen käsitystään, miltä peli näytti ja mikä on Brynäsin tilanne.

Brynäsin kausi jatkuu torstaina, kun vieraskaukalossa asettuu vastaan Timrå.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja