Ville harjoittelee vanhojen tansseja kotona huivi seuranaan: "Toivon, että koronatilanne olisi sellainen, että pääsisi oikeasti tanssimaan parin kanssa"

2:09
Ville Sani näyttää mallia, miten paritansseja opitaan ilman paria.

Ville Sani toivoo, että saisi koronarajoituksista huolimatta sittenkin tanssia vanhojen tansseja ihan vanhanaikaisesti, parin kanssa lähetysten.

Mäkelänrinteen urheilulukiota käyvä Ville Sani harjoittelee tansseja kotona täyttä päätä. Helsingissä tanssit on siirretty normaalia helmikuuta myöhäisempään ajankohtaan.

– Toivon, että koronatilanne olisi tansseissa sellainen, että pääsisi oikeasti tanssimaan parin kanssa. Nyt on suunniteltu, että välissä olisi huivi, mutta minä haluaisin kontaktin, että voisi tanssia ihan kunnolla, Ville sanoi Viiden jälkeen -ohjelmalle

Hänen mukaansa kotona oppimisessa on omat puolensa.

– Se on hyvä, kun pystyy hidastamaan videota.

Tanssiparia jäljittelee huivi.

– Huivi indikoi, missä kohtaa pari olisi. Yhdellä kaverilla on ollut imurinvarsi, toisella lätkämaila – yhdellä jopa oma vanhempi mukana tanssimassa.

Opetushallituksen mukaan vanhojen tanssit voidaaan järjestää, jos sekä harjoituksissa että esityksissä pystytään noudattamaan koronasuosituksia.

Yllä olevalla videolla Ville näyttää, miten tanssin etäopiskelu sujuu.

Katso koko Viiden jälkeen -ohjelma täältä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja