Ville Galle avautuu podcastissa väleistä pikkuveljeensä – terapiassa saatu oivallus päätti kolmen vuoden välirikon: "Tuun aina ottaa luodin sen puolesta"

9:59
Miten Jare ja VilleGalle pärjäävät rahallisesti, kun keikat peruuntuivat? Entä millaisista tappiosummista puhutaan? Katso video!

Räppäri Ville Galle kertoo suhteesta pikkuveljeensä Aki Linnanahde Talk Show -pocastin tuoreessa jaksossa.

Räppäri Ville Gallen välit pikkuveljeensä nousivat otsikoihin viime syksynä, kun Ville Galle nähtiin Vain elämää -ohjelmassa. Hän versioi tuolloin Paula Vesalan päivänä Pikkuveli-kappaleen ja kertoi, että välit niin ikään nimimerkillä Mäk Gälis rap-musiikkia tehneeseen Joonas-veljeen olivat käytännössä poikki. 

– Kun meidän hommat lähti, broidilla ei ollut duunia ja tarjosin sille hommia. Sitten saatiin tehtyä sille albumi, mikä myi kultaa. Sit siinä tuli sellainen, mitä on jälkikäteen käyty läpi, hän muistelee ja pohtii veljesten olleen liian läheisiä, kun musiikkia ryhdyttiin tekemään yhdessä.

– Se ei pystynyt kunnioittamaan mua niin paljon, koska me ollaan veljeksiä. Ja mä olin sitä mieltä, että jos aletaan musahommaa tehdä, pitää kumminkin jollain tavalla arvostaa ja kunnioittaa sitä, että mä annan aikaa tähän. Sitten tuli se ikävä päätös, että broidi lähti levy-yhtiöltä. Siinä meni pari kolme vuotta niin, ettei me oltu oikeastaan missään tekemisissä ja kuulin vaan ikäviä juttuja ympäri ja ämpäri ja näin, Ville Galle kertoo välirikon taustoista Linnanahteelle.

Räppärin mukaan asiat on nyt puhuttu halki. Hänelle kävi ilmi, että veli oli palanut loppuun, kun keikkoja oli kierretty Suomessa kovalla tahdilla, mutta veli ei ollut uskaltanut puhua väsymyksestään. Veljekset eivät olleet osanneet puhua toistensa kanssa.

Ville Galle kertoo Vain elämää -ohjelman yhteydessä saaneensa kuulijoilta palautetta, joissa he kertoivat, että samanlaisia tilanteita mahtuu myös muiden sukulaisuus- ja sisarussuhteisiin.

– Ihmisten pitäisi vaan puhua ja avata niitä juttuja, mutta se ei ole helppoa, muistuttaa Ville Galle ja kertoo käsitelleensä itse asioita terapiassa viiden vuoden ajan ja oivaltaneensa jotain.

– Meidän perheessä on ollut tosi vaativa meininki. Se on heijastunut muhun ja se heijastui broidiin, kun mä vaadin siltä tosi paljon. Mielessä on ollut, pilasinko Joonaksen uran, kun olin niin vaativa.

Myös veli otti Vain elämää -ohjelmassa kuulun kappaleen hyvin ja Ville Galle sanoo heidän väliensä parantuneen. Hän paljastaa, että kaksikko on jopa tehnyt jälleen yhdessä musiikkia pikkuveljelle.

– Nyt ollaan taas yksi ympyrä kierretty ympäri, ja meillä on hyvä meininki. Perhe on perhe ja veli on veli, kyllä mä tuun aina ottaa luodin sen puolesta.

Räppäri paljasti itsekin olleensa uuvuksissa Vain elämää -ohjelman kappaleita tehdessään. Nyt keväällä korona kuitenkin pakotti hänet rauhoittumaan. JVG:n suuri konserttikiertue jouduttiin perumaan keväällä pandemian vuoksi.

– Tämä on ollut erilaista aikaa. Olemme Jaren kanssa kymmenen vuotta paahtaneet täysiä menemään ja nyt tulee pakkoloma. Me olemme yrittäneet ottaa sen positiivisesti vastaan. Olemme levänneet ja ulkoilleet, jopa soitelleet kavereille, joille ei tule välttämättä soiteltua, VilleGalle kertoi MTV Uutisten haastattelussa JVG:n miljoonayleisön keränneen vappuaaton virtuaalisen livekonsertin alla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja