Viki ja Köpi muistelevat radiouransa erikoisimpia hetkiä: "Löin perseeni lasirekan ikkunaan ja ihmiset olivat ihan haltioissaan..."

3:15
Miten hyvin Viki ja Köpi tuntevat toisensa? Radiokaksikko vastaa kiperiin kysymyksiin

Vikin ja Köpin aamuradiouralle mahtui yksi jos toinenkin eriskummallinen hetki.

Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio luotsasivat YleX Aamu -radio-ohjelmaa liki seitsemän vuoden ajan. Kaksikon taival kysesisessä radio-ohjelmassa huipentui heinäkuussa, kun he vetivät viimeisen YleX Aamu -lähetyksensä Tavastia-klubilla liveyleisön edessä.

Eerikkilän ja Kallion YleX Aamu -uralle mahtui yksi jos toinenkin erikoinen tilanne. Tapahtumarikkaita ovat olleet etenkin kymmeniä tunteja yhtäjaksoisesti kestäneet Naurumaraton-lähetykset, joiden aikana kaksikko keräsi lahjoituksia maailman lasten hyväksi.

Eerikkilän mieleen nousee oitis eräs viime Naurumaraton-lähetyksessä koettu hetki, joka liittyy hänen kollegaansa.

– Se oli aika outoa, kun viimeisellä Naurumaratonilla olit Mannerheimintien vieressä bajamajassa ovi auki kakalla, Eerikkilä sanoo Kalliolle MTV Uutisten haastattelussa.

Kallion mieleen juolahtaa toinen outo hetki, joka koettiin niin ikään viimeisimmän, marraskuussa 2021 järjestetyn Naurumaratonin loppumetreillä. Tuolloin Kolmen Sepän aukiolle, jossa kaksikko veti lähetystä, oli kerääntynyt Kallion arvion mukaan noin tuhatpäinen yleisö. Naurumaraton-striimiä katsoi samalla hetkellä noin miljoona ihmistä.

Kallion ja Eerikkilän takapuoliin oli juuri tatuoitu suorassa lähetyksessä heidän yhteiskuvansa.

– [Juuri tehdyn tatuoinnin] näyttäminen sieltä lasirekasta samalla kun ihmiset hurraavat. Löin perseeni lasirekan ikkunaan ja ihmiset olivat ihan haltioissaan, että siinä lepää, niin se on mielestäni oudoin asia, Kallio nauraa.

Takalistoon Naurumaraton-lähetyksen aikana otetut tatuoinnit tulivat puheeksi myös toukokuun Kultainen Venla -gaalassa, kun Eerikkilä ja Kallio kertoivat MTV Uutisille oudoimman asian, jonka he ovat tehneet kyseisten maratonlähetysten aikana.

– Sä et varmaan halua, että me näytetään, mutta meillä on molempien kuvat perseessä tällä hetkellä tatuoituna, Eerikkilä sanoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja