Radiojuontajat Viki ja Köpi paljastavat oudoimman asian, jonka ovat tehneet Naurumaraton-lähetyksessä: "Et varmaan halua, että me näytetään…"

Radiojuontajat Viki ja Köpi: Olemme aina pystyneet seisomaan vitsiemme takana 15:23
Radiojuontajat Viki ja Köpi Viiden jälkeen -haastattelussa: Olemme aina pystyneet seisomaan vitsiemme takana

YleX Aamun juontajat Viki ja Köpi paljastivat oudoimman asian, jonka he ovat tehneet Naurumaratonissa.

Radiojuontajakaksikko Ville "Viki" Eerikkilän ja Juuso "Köpi" Kallion isännöimä YleX Naurumaraton palkittiin viime lauantaina järjestetyssä Kultainen Venla -gaalassa Vuoden ohjelma 2021 -palkinnolla.

Viiden vuoden aikana yhteensä yli miljoona euroa maailman lasten hyväksi kerännyt Naurumaraton on voittanut kyseisen yleisöäänten perusteella jaetun pystin kaksi kertaa aikaisemminkin.

Kukin Naurumaraton-lähetys on ollut pituudeltaan kymmenien tuntien mittainen. Viimeisin, marraskuussa 2021 järjestetty Naurumaraton kesti yhtäjaksoisesti 42 tuntia. Lähetyksissä on nähty vuosien varrella mitä kummallisimpia aktiviteetteja.

Kultainen Venla -gaalassa tyylikkäinä edustaneet Eerikkilä ja Kallio muistelivat MTV Uutisille, mikä on oudoin asia, jonka he ovat tehneet Naurumaraton-lähetyksen aikana. Valinnaksi nousi erikoiseen paikkaan otetut tatuoinnit.

– Sä et varmaan halua, että me näytetään, mutta meillä on molempien kuvat perseessä tällä hetkellä tatuoituna, Eerikkilä sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat