Mainos

Viisikymppinen mies käytti teinityttöä seksuaalisesti hyväkseen – kosketteli uhria, kuvasi häntä suihkussa ja pahoinpiteli lyömällä

0:36

48-vuotias mies käytti teini-ikäistä tyttöä seksuaalisesti hyväkseen koskettelemalla häntä ja kuvaamalla häntä salaa suihkussa. Mies tuomittiin Vantaan käräjäoikeudessa kesäkuun lopussa yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Katso yllä oleva video: Lasten seksuaalisia hyväksikäyttötapauksia on Suomessa vuosittain yli tuhat.

Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö alkoi tammikuussa 2014 ja viimeinen teko oli vasta joulukuussa 2016. Teot tapahtuivat pääasiassa Raaseporissa ja Vantaalla. Uhri oli tekojen aikaan 14-16-vuotias.

Ensimmäinen teko tapahtui keväällä 2014 Virossa, missä tyttö oli seurueen mukana vierailulla miehen sukulaisen luona. Siellä mies herätti 14-vuotiaan tytön, meni tämän viereen sänkyyn ja kosketteli lasta vaatteiden alta ja rintaliivien päältä rinnoista.

Tallensi videon koneelleen

Tammikuussa 2016 mies kuvasi tyttöä salaa kotirauhan suojaamassa paikassa eli tämän kodin kylpyhuoneessa, kun tyttö kävi suihkussa. Mies asensi kylpyhuoneeseen videokameran ja kuvasi alastoman tytön toimia.

Mies tallensi tytön suihkussa käynnin videolle ja latasi sen koneelleen. Tyttö löysi myöhemmin itsestään kuvatun videon tietokoneelta.

Mies tuomittiin tämän vuoksi salakatselusta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Pahoinpitely mökillä

Joulukuussa 2016 mies ja tyttö olivat mökillä ainakin yhden muun henkilön kanssa. Mökillä mies kosketteli tyttöä selästä ja housujen alta, kun tyttö makasi mökin yläkerrassa sängyssä.

Tyttö oli mennyt lepäämään, mutta mies seurasi häntä perässä. Tyttö käski miestä lopettamaan koskettelun. Hän potkaisi miestä kylkeen ja jalkoihin saadakseen tilanteen päättymään.

Tyttö meni mökin alakertaan ja palasi myöhemmin takaisin ylös nukkumaan. Mies tuli taas perässä ja löi tyttöä olkavarteen.

Hetken päästä alakerrassa mies heitti viinat tyttöä kohti ja löi tätä naamaan niin, että tyttö kaatui sohvaa päin.

Mies tarttui tyttöä hiuksista ja painoi hänen päätään lattiaan niin, ettei tyttö päässyt otteesta irti. Teko aiheutti uhrille kipua ja pelkoa.

Tyttö pääsi juoksemaan miestä karkuun yläkertaan, mistä hän soitti isälleen. Isä hälytti paikalle poliisit ja sosiaalityöntekijän.

Mies tuomittiin näiden tekojen vuoksi kahdesta pahoinpitelystä.

Uhkaili esitutkintakertomuksen vuoksi

Vuoden 2017 alussa mies uhkasi uhriaan suusanallisella uhkauksella sen vuoksi, mitä tämä oli kertonut poliisille esitutkinnassa. Mies uhkasi, että tytölle tehdään väkivaltaa ja hänet lavastetaan syylliseksi huumausainerikokseen hänen kertomustensa vuoksi.

Mies tuomittiin tästä syystä oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta.

Mies kiisti kaikki syytteet oikeudessa. Hän sanoi, ettei hän muista koskettelua tai pahoinpitelyä. Hän myönsi suihkussa kuvaamisen, mutta hän kertoi, että hänen tarkoituksensa oli kuvata toista henkilöä kuin tyttöä. Mies kertoi halunneensa selvittää, käyttikö toinen henkilö lääkkeitä väärin.

Oikeus ei uskonut miehen selityksiä, vaan piti tytön kertomusta uskottavana.

Oikeus tuomitsi miehen maksamaan tytölle kärsimyskorvauksia yhteensä 3300  euroa sekä kivusta ja särystä 400 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja