Mainos

Kuva: Viisi vuotta kestänyt mysteeri ratkesi – Eva löysi täydellisen kaksoisolentonsa

Madridilaiden valokuvaaja Eva Cassado ei meinannut uskoa silmiään, kun luki paikallisista tomaattifestivaaleista kertovaa juttua lehdestä vuonna 2010. Oikeastaan artikkelissa ollut kuva pysäytti hänet. Kuvassa esiintyvä nainen oli nimittäin täydellinen kopio hänestä.

Yhdennäköisyys oli niin suuri, että hänen sukulaisensakin olivat kiinnittäneet siihen huomion.

Cassado päätti alkaa jäljittämään naista. Hän laittoi kirjoituksen ja kuvat Facebookiin, mistä ilmoitus alkoi levitä kulovalkean tavoin.

Cassado halusi selvittää, oliko kyseessä vain geneettinen ihme, vai olisiko mahdollista, että nainen olisi jotain sukua hänelle. Voisiko olla mahdollista, että hänellä olisi kaksossisar?

– Sain selville, että sairaalasta, jossa olin syntynyt, oli aiemmin varastettu vauvoja, Cassado kertoi aiemmin El Pais -sanomalehdelle.

Satojen vinkkien jälkeen Cassado sai selville, että kyseinen nainen asui Miamissa Yhdysvalloissa.

– Hän otti minuun yhteyttä ja lähetti kuvia tomaattifestivaaleilta vuodelta 2010.

Nainen ei ole sukua Cassadolle, eikä halua henkilöllisyyttään julkisuuteen. Mutta hän oli yhtälailla ymmällään heidän yhdennäköisyydestään. 

Cassado kiitti Facebook-sivuillaan kaikkia etsinnöissä auttaneita. Kaikkiaan 85 000 ihmistä oli jakanut hänen etsintäilmoituksensa viiden vuoden aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.