Mainos

Viisi ihmistä ammuttu Floridassa

Hotellityöntekijä ampui viisi ihmistä ja haavoitti kolmea Tampassa, Floridassa sijaitsevassa hotellissa myöhään torstaina Suomen aikaa.

Florida

Neljä uhreista oli ampujan työtovereita. Viides sai surmansa, kun ampuja kaappasi hänen autonsa pakomatkaa varten. Poliisi sai miehen kiinni lyhyen pakomatkan jälkeen. Häneltä löydettiin kaksi asetta.

Ampuja oli osa-aikaisena työntekijänä hotellissa eikä kukaan tunnu tietävän, miksi hän avasi tulen. Radisson Bay Harbor Inn-hotelli oli välikohtauksen aikana täynnä ihmisiä, jotka olivat odottamassa uudenvuoden päivänä pelattavaa jalkapallo-ottelua.

Välikohtaus tapahtui noin kello 22 Suomen aikaa. Floridan ampumatapaus on uusin vuoden aikana työpaikoilla ympäri Yhdysvaltoja tapahtuneiden veristen välikohtausten sarjassa. Marraskuussa Seattlessa tuntematon mies avasi tulen ja ampui yhden sekä haavoitti kolmea varustamon työntekijää.

Päivää aiemmin mieshenkilö ampui Honolulussa seitsemän työtoveriaan. Elokuussa Alabamassa mies ampui kolme ihmistä, joista kaksi oli hänen nykyisiä työtovereitaan.

Vain viikkoa aikaisemmin osakevälittäjä oli avannut tulen toimistorakennuksessa Atlantassa. Ammuskelussa yhdeksän ihmistä sai surmansa ja kolmetoista haavoittui. Ampuja oli aiemmin murhannut myös vaimonsa ja kaksi lastaan.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.