Viime viikolla Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta pudonnut Shirly Karvinen aloittaa uudessa työssä: "Vähän jännittää"

9:42
Shirly Karvinen ja Jani Rasimus vierailivat Uutisaamussa tiistaina.

Shirly Karvinen aloittaa maanantaiaamuna uuden työn. Karvisen ääntä voi kuunnella huomisesta alkaen Bassoradion taajuuksilta. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ihastuttanut Shirly Karvinen tekee paluun aamuradioon maanantaina 12.10. Hän aloittaa uudistuneen Bassoradion aamujuontajana yhdessä Janne Lehmosen kanssa.

Vuonna 2016 Miss Suomeksi kruunattu Karvinen lopetti helmikuussa Radio SuomiRockin aamujuontajana, jossa hän veti aamulähetystä Mikko Honkasen ja Ville Kinaretin kanssa. Keväällä Karvinen siirtyi Radio Kissin päiväjuontajaksi. Nyt hän tekee paluun aamuradioon.

Karvinen uskalsi lähteä vielä seuraamaan paikan päälle yleisöön Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetystä ennen maanantaiaamun aikaista herätystä. 

– Vähän jännittää, mutta oikeastaan on aika levollinen fiilis, kun pääsee vihdoin aloittamaan. 

Hän putosi viime sunnuntaina kilpailusta yhdessä tanssinopettajansa Jani Rasimuksen kanssa. 

– Kyllä tässä alkaa jo mieli ja kroppa palautua. Vähän oli hassu olo tulla tänne. Nyt on jopa tietyllä tapaa helpottunut, että ei tarvitse jännittää omasta puolesta. Voi vaan jännittää toisten puolesta.

Karvinen paljastaa fanittavansa erityisesti kolmea jäljellä olevaa tanssiparia.

– Mielestäni Jare ja Saana ovat ihan superkovia ja tottakai Niklas ja Kia. Sekä ihana tanssisiskoni Janina, jonka toivon pääsevän tänään jatkoon, Karvinen kertoi.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja