Jenni Poikelus lähtee TTK-parketeille kunnianhimoisena: "Haluan voittaa sen koko homman"

5:21
Katso ketkä kaikki ovat mukana uudella Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella!

Jenni Poikelus nauttii siitä, että pääsee esiintymään ilman sanoja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä.

Radiotoimittaja Jenni Poikelus suuntaa Tanssii Tähtien Kanssa -parketille odottavin fiiliksin. Puhetyön superammattilainen on tyytyväinen, että kerrankin hänen ei tarvitse miettiä, mitä tulee sanoneeksi suorassa lähetyksessä.

– TTK-parketilla suoritus perustuu vitsien sijaan keholla ilmaisuun ja fysiikkaan. Se on todella piristävää, Poikelus iloitsee.

Sanaseppänä ja hauskuuttajana tunnettu juontaja pitää vahvuuksinaan TTK-kisassa rytmitajua ja liukkaita lanteita, mutta lajin rankkuus jännittää. Luvassa onkin äärikokemus niin henkisesti kuin fyysisesti, mutta Poikelus on valmis tekemään paljon töitä onnistumisten eteen.

– Aluksi ajattelin, että mulle riittää, jos opin vain jotain. Mutta nythän mä haluan voittaa sen koko homman, hän ilmoittaa.

Suunnitelma sopii myös Poikeluksen tanssiopettajalle, viime kauden voittajalle Sami Heleniukselle.

– Jenni on upea! Huumorintajun lisäksi hänestä huokuu into ja ilo tulevia treenejä kohtaan. Sillä asenteella mennään parhaimmillaan pitkälle, Helenius kiittelee.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.


MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja