Ex-missi Shirly Karvinen laittaa kaikkensa peliin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan: "Siinä on eri tavalla haavoittuvainen"

Entinen Miss Suomi Shirly Karvinen valloittaa tanssiparinsa Jani Rasimuksen kanssa tulevalla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kaudella.

Radiojuontajana ja ex-missinä tunnettu Shirly Karvinen paljastaa jännittävänsä tulevaa Tanssii Tähtien Kanssa -koitosta. Kehollinen ilmaisu tanssin muodossa on missikaunottarelle täysin uusi aluevaltaus.

–Jännittää. En ole ikinä joutunut tai saanut heittäytyä tällä tapaa. Olen tottunut ilmaisemaan itseäni sanallisesti, mutta se on ihan täysin uuden opettelua ja täysin mukavuusalueen ulkopuolella. Tietyllä tapaa myös pelottaa. Siinä on eri tavalla haavoittuvainen, Karvinen kuvailee tunnelmiaan.

Tuleva tanssitähti kertoo kotiväen olevan innoissaan hänen osallistumisesta suosikkiohjelmaan.

– Kotona tuetaan ja ollaan ihan innoissaan. On luvattu pitää koirista huolta, kun olen aika paljon poissa. Kyllä siellä ollaan fiiliksissä minun puolestani!

Katso koko haastattelu videolta!

Uudet Tanssii Tähtien Kanssa -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla lauantaina 5.9. klo 19.30 nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat