Mainos

Vihreiden Niinistö haluaa jatkokauden

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö haluaa jatkaa puolueen johdossa. Vihreiden puheenjohtaja valitaan kesäkuussa puoluekokouksessa Oulussa.

Uusien sääntöjen mukaan puheenjohtajana voi toimia kolme kautta. Vihreiden puoluehallitus on ollut koolla tänään Helsingissä. 

- Tämän joukon johtajana olen saanut olla ylpeä teistä kaikista. Siksi haluankin sanoa koko sydämmestäni, että haluan jatkaa seuraavan kaksivuotiskauden Vihreiden puheenjohtajana. 

Niinistö on huolestunut, että Suomen liberaalit puolueet ovat menossa oppositioon.

- Olen huolissani Suomen kansainvälisyydestä, avoimuudesta, suvaitsevaisuudesta, ympäristönsuojelusta, tasa-arvosta ja vähemmistöjen oikeuksista. 

Niinistön mukaan keskustan Juha Sipilä kutsui hallitusneuvotteluihin puolueita, jotka ovat korostaneet konservatiivisia arvoja ja talousoikeustolaista, julkisen vallan vastuuta leikkaavaa politiikkaa. 

- Suomeen ei luoda yhtään uutta työpaikkaa sillä, että jo valmiiksi heikossa asemassa olevilta ihmisitlä leikataan palveluja tai tulonsiirtoja. Lastemme kouluista on leikattu liikaa. 

Vihreiden puheenjohtaja ihmettelee, että vaaleissa keskusta sai vaalivoiton vähäisemmillä leikkausvaatimuksilla, mutta nyt on päästy yksimielisyyteen kokoomuksen linjan mukaisista leikkauksista. Vaaleissa vain kokoomus ajoi valtiovarainministeriön kuuden miljardin leikkauslinjaa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.