Mainos

Vierailun karmea päätös: Oma isoäiti ajoi pihatiellä 3-vuotiaan tytön yli

Iloinen juhla sai ikävän päätöksen, kun perheensä luona vierailulla ollut isoäiti ajoi oman lapsenlapsensa ylitse.

Kolmevuotias Merina Gibson oli leikkimässä kotipihallaan kiitospäivän aterian jälkeen, kun yhtäkkiä hänen maailmansa pimeni. Lähtöä tekemässä ollut isoäiti Joan Conley ei huomannut autonsa edessä istuvaa lapsenlastaan, vaan painoi kaasua kallisarvoisesta esteestä huolimatta. Huomion herpaantuminen oli lähellä maksaa pikkutytön hengen. 

– Isoäiti oli lähdössä kotiinsa vietettyään juhlapyhän perheensä luona, eikä hän ollut huomannut hänen kolmevuotiasta lapsenlastaan, joka istui maassa auton edessä. Hän lähti ajamaan ja ajoi lapsen ylävartalon ylitse aiheuttaen hänelle vakavia vammoja, Stillwaterin poliisi kertoo antamassaan lausunnossa.

Tytölle ei pysyviä aivo- tai hermovaurioita

Tyttö kiidätettiin pelastushelikopterilla sairaalaan, jossa hänen todettiin loukkaantuneen yliajossa todella vakavasti. Tytön kasvoista ja kallosta löydettiin murtumia ja hänelle diagnosoitiin lukuisia sisäisiä vammoja. Viikon takaisen onnettomuuden seurauksena tyttö ei pysty vieläkään puhumaan, mutta pystyy jo liikuttamaan hieman päätään ja reagoimaan kysymyksiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lääkäreiden mukaan tyttö tulee tarvitseman intensiivistä hoitoa ja kuntoutusta vielä pitkälle tulevaisuuteen.

– Tilanne on se, että jo pelkkä silmien avaaminen ja pieni nyökkäys vastauksena kysymykseen ovat ihme, tytön täti Brandy Gibson kertoo muun muassa keuhko- ja pernavaurioista kärsivän tytön tilanteesta.

Jos kuva ei näy, vot katsoa sen täältä.

Vaikka tytön tilanne näyttääkin tällä hetkellä pahalta, tarkempien tutkimusten mukaan tytölle ei pitäisi jäädä traagisesta onnettomuudesta pysyviä aivo- tai hermovaurioita. Vaikka Merinan tilanne on vielä kriittinen, edistystä tapahtuu joka päivä.

Lähde: Liftable

***

1:10

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.