Videolla yli 5 miljoonaa katselukertaa: Vaimonsa ennen joulua menettänyt isoisä sai suloisen joululahjan

1:05
Harkitsetko koiran hankkimista? Nämä asiat pitäisi ehdottomasti ottaa huomioon!

Video surevan isoisän ja joululahjaksi saadun koiranpennun suloisesta ensikohtaamisesta on sulattanut satoja tuhansia sydämiä Twitterissä. Aiheesta uutisoi myös Belfast Telegraph.

Joulu voi tuoda joskus myös surun keskelle iloa, osoittaa Twitteriin ladattu video, jolla on jo yli viisi miljoonaa katselukertaa.

Irlantilaisen eläkeläisen Patrick O'Goanin, 68, vuoteen on kuulunut paljon surua: muutama kuukausi sitten isoisä menetti koiransa ja kuukausi sitten menehtyi miehen vaimo, jonka kanssa hän oli ollut naimisissa 50 vuotta.

Jouluna Patrickin perhe päätti kuitenkin yllättää isoisän: he ostivat tälle joululahjaksi koiranpennun!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se on tehnyt hänet niin iloiseksi"

Patrickin lapsenlapsi Sophie Roulston, 21, kertoo, että isoisä oli jo pian edellisen koiransa, mustan labradorinnoutajan kuoleman jälkeen miettinyt uuden lemmikin hankkimista, mutta se oli jäänyt tekemättä.

Sophie kertoo etsineensä sopivaa koiraa isoisälleen, ja löytäneensä sellaisen juuri jouluaattona.

– Emme halunneet hankkia hänelle mustaa labradorinnoutajaa varmuuden vuoksi, jos se vain muistuttaisi häntä koirasta, joka menehtyi vastikään. Mutta tiesimme, että hän on suuri labradorinnoutajien mies ja kun Buddy tuli saataville, me menimme ja saimme sen, Sophie kertoo Belfast Telegraph -lehdelle.

Jouluaattona Patrick saikin lahjaksi vaalean labradorinnoutajan. Isoisän ja koiran ensikohtaaminen tallentui videolle, joka on Twitterissä sulattanut jo tuhansien ihmisten sydämiä.

Videolla voi nähdä, kuinka silmännähden ilahtunut isoisä rientää ottamaan koiran heti syliin. Jouluaattona julkaistu video on kerännyt jo 5,5 miljoonaa katselukertaa ja satoja tuhansia tykkäyksiä.

Twitterissä Sophie kertoo, että isoisä on jo rakastunut koiraan, Buddyyn.

– Se on tehnyt hänet niin iloiseksi, Sophie sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Belfast TelegraphMirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja