Mainos

VIDEO: Näin röyhkeästi tavaraa varastetaan ruumaan matkalla olevista laukuista

Yhdysvalloissa Miamin lentokentän työntekijät ovat jääneet kiinni varasteltuaan tavaroita ruumaan menevistä matkalaukuista. Tapauksesta uutisoi CNN.

Matkalaukkuja penkovat työntekijät tallentuivat myös videolle. Miamin poliisilaitos oli asentanut lentokentälle työntekijöiden tietämättä piilokameran laukkuvarkauksia selvittääkseen.

Yhdysvalloissa lentokentillä tapahtuvat tavaravarkaudet ovat miljoonaluokan ongelma.

Vuosien 2010 ja 2014 välillä TSA:lle on jätetty yli 30 000 valitusta lentokentällä kadonneesta omaisuudesta. Suurimmassa osassa näistä tavaraa oli kadonnut ruumaan matkalla olleesta laukusta. Loput tapauksista ovat sattuneet turvatarkastuksessa. Tavaroiden yhteisarvo on noin 2,5 miljoonaa dollaria.

Eniten laukkuvarkauksia Yhdysvalloissa on ilmoitettu John F. Kennedyn lentokentältä New Yorkissa. Listalla seuraavina olivat Los Angelesin, Orlandon ja Miamin kansainväliset lentokentät.

JFK:n lentokentällä toteutettiin vastaavanlainen piilokameraratsia vuonna 2013. Kuusi lentokentän työntekijää saatiin tuolloin kiinni varkauksista.

Tapaus ei kuitenkaan lopettanut lentokentällä tapahtuvia laukkuvarkauksia. Vuotta myöhemmin kaksi kentän työntekijää pidätettiin näiden varastettua kaksi merkkilaukkua. Työntekijät olivat yrittöneet kaupata laukkuja nettipalvelu EBayssa.

Joulukuussa 2014 puolestaan seitsemän JFK:n lentokentän matkalaukkuvirkailijaa sai syytteen matkatavaroiden varastamisesta.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.