Video menneisyydestä ponnahti esiin: Michael Schumacher ja Jos Verstappen pohtivat yhteishaastattelussa poikiaan F1-kuskeina – "Siitä voisi tulla ensimmäinen riitamme"

Pienistä lapsista on vielä vaikea sanoa, mistä nämä aikuiseksi kasvaessaan innostuvat. Michael Schumacher oli yhteishaastattelussaan Jos Verstappenin kanssa sitä mieltä, että kilpa-ajamisen lisäksi löytyisi sopivampiakin lajeja harrastettavaksi.

Formula 1 julkaisi sosiaalisen median tileillään videon, jossa Michael Schumacher ja Jos Verstappen istuvat vierekkäin haastattelussa keskustelemassaan pojistaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Pe: harjoitukset klo 15.25 ja 19.25.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Video nousi ajankohtaiseksi, kun jo monta vuotta F1-sarjassa ajaneen Max Verstappenin lisäksi myös Schumin poika Mick Schumacher varmisti ensi kaudeksi paikkansa sarjassa keskiviikkona.

Schumacher vitsaili 2000-luvun alkuvuosina tehdyssä haastattelussa siitä, että poikien päätyminen kilparadalle saattaisi aiheuttaa kitkaa hänen ja entisen tallikaverinsa Jos Verstappenin välille.

– Meidän ystävyydessämme ei ole koskaan ollut mitään riitoja, joten tämä voisi olla ensimmäinen, josta sitä tulee, jos meidän kaksikkomme ajaisi toisiaan vastaan, Schumi nauroi.

– He ovat hyvin saman ikäisiä. Olen varma, että he kisaavat toisiaan vastaan, jos päättävät aikuisiksi kasvaessaan alkaa ajaa kartingia, Jos Verstappen totesi.

– Minusta kyllä ratsastus tai golf ovat paljon parempia lajeja lapsillemme, vai mitä? Schumi vastasi.

– Niin tai tennis, Verstappen lisäsi.

– Formula 1 on kyllä todella kaukana, muttei sitä koskaan tiedä, mitä 15 vuoden päästä tapahtuu, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat