Mainos

Video: Lapsia venytettiin väkivalloin cheerleader-leirillä – raajoista kiinni pidetty tyttö anelee valmentajaa lopettamaan

Denverin poliisi tutkii tapauksia Yhdysvalloissa, joissa useita cheerleader-tyttöjä pakotetaan tekemään spagaatti väkivalloin. Asiasta on hyllytettynä koulun henkilökuntaa valmentajineen, kertoo USA Today.

Videolle tallentui tilanne, jossa cheerleaderit ja valmentaja pakottavat nuorta tyttöä tekemään spagaattin tämän huutaessaan kivusta. Videolla tyttö huutaa, lopeta, ole kiltti, lopeta! Samaan aikaan useat henkilöt painavat häntä alas kivuliaaseen asentoon. Toiset pitävät raajoista kiinni, jotta tyttö ei voi liikkua.

Tilanne on kuvattu East High Schoolin cheerleader-leirin ensimmäisellä viikolla kesäkuussa.

Tyttö pyytää 24 sekunnin videolla yhdeksän kertaa valmentajaa Ozell Williamsia lopettamaan toiminnan. Valmentaja kuitenkin painaa tytön olkapäitä huudoista huolimatta.

Videon kuvasivat kännykällä cheerleader-joukkueen kaksi jäsentä, jotka lähettivät kuvamateriaalin nimettöminä denveriläiselle 9News-uutiskanavalle elokuussa.

Kivuliaisiin venytyksiin pakotettujen lasten vanhemmat ovat lähettäneet koululle huolestuneita viestejä tapahtumien johdosta.

– En ymmärrä, miten tämä voi olla mahdollista, kertoo Cheri Nickolay, jonka tytär lopetti joukkueessa tapahtumien jälkeen lehden haastattelussa. 

– Mieheni ja minä haluaisimme tietää mitä järjestäjät aikovat tehdä tyttäremme loukkaantumiselle ja kertoa meille, miten se tapahtui? Kirsten Wakefield ja tyttöjen muut vanhemmat kysyvät julkisessa sähköpostissa.

Vanhemmat ovat tehneet valituksia koululle ja valmentajalle kesäkuusta lähtien. Denverin poliisi alkoi tutkimaan tapausta elokuussa uutisen tullessa 9 News-kanavalle.

Denverin julkisten koulujen johtaja Tom Boasberg julkaisi tiedotteen käynnissä olevasta tutkinnasta.

Boasbergin mukaan koulu on aloittanut oman tutkinnan tilanteesta heti tapauksien ilmettyä. He myös auttavat poliisia kaikin keinoin. Tiedotteen mukaan johtaja ei voi vielä ottaa kantaa videon tapahtumiin, mutta aikoo kertoa asiasta myöhemmin lisää.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.