Mainos

Video: Jättimäinen Trump-vauva kohosi Lontoon taivaalle – presidentti pahoitti mielensä mielenosoituksista: "Rakastin ennen Lontoota"

1:00

Jättimäinen Trump-ilmapallo on kohonnut Lontoon taivaalle sen jälkeen, kun Trump saapui Britanniaan valtiovierailulle.

Torstaina Britanniaan saapunut Trump kertoi Sun -lehdelle, että häntä vastaan suunnatut mielenosoitukset ovat saaneet hänet tuntemaan olonsa ei-tervetulleeksi maahan. Tämän vuoksi hän aikoo vältellä pääkaupunkia niin paljon kuin mahdollista.

– Rakastin ennen Lontoota kaupunkina, enkä ole ollut siellä pitkään aikaan. Mutta kun he tekevät olosi ei tervetulleeksi, miksi menisin sinne? Trump totesi sanomalehti Sunin haastattelussa.

Jättimäinen Trump-ilmapallo

Jättimäisen Trumpia esittävän vauvailmapallon on tarkoitus olla Lontoon taivaalla koko presidentin vierailun ajan. Vauvailmapallon takana hääräävän aktivistin mukaan idea pallosta lähti Trumpin provosoivasta twiittaustyylistä.

– Halusimme päästä Donald Trumpin tasolle ja puhua hänelle kielellä, jota hän ymmärtää. Meidän oli myös tehtävä jotain, joka ei jäisi häneltä, muulta maailmalta tai hallitukseltamme huomaamatta, kertoi aktivisti Leo Murray eilen Reutersille.

Ilmapallo-Trumpin räikeän oranssin ihon, keltaisten hiusten ja pienten matkapuhelinta puristavien käsien on pallon suunnittelijan mukaan tarkoitus pilkata Yhdysvaltain tämänhetkistä presidenttiä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.