Presidenttiin turhautuneet tahtovat Yhdysvaltoihin ikioman "Trump-vauvan" – haaveissa toteuttaa Amerikan-kiertue

Omintakeinen protesti - Donald Trump jätti-ilmapallo 2:16

Useiden eri osavaltioiden aktivistit tahtovat tuoda Lontoossa leijuneen, Yhdysvaltojen presidenttiä muistuttavan vauva-ilmapallon Amerikan-kiertueelle. Asiasta kertoo NBC News.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin Britannian vierailun aikana Lontoon yllä leijui muutaman tunnin ajan jättimäinen "Trump-vauvaksi" nimetty ilmapallo. Nyt samanlainen ilmapallo halutaan Yhdysvaltoihin kiertelemään presidentinvastaisissa mielenosoituksissa.

Ilmapallon siirtämiseksi Amerikkaan on kerätty joukkorahoituskampanjan turvin kolmessa päivässä jo 10 000 dollaria.

– Tämä on panoksemme Donald Trumpin vastustamiseksi kaikin mahdollisin keinoin. Se on mahdollisuus päästä vieläkin lähemmäksi ja ärsyttämään lisää presidenttiä, aktivisti Jim Girvan kertoi NBC Newsille.


Girvan on yksi joukkorahoituskampanjan lanseeraajista. Girvan ja kampanjan toinen osapuoli Didier Jiménez-Castro tahtoisivat viedä ilmapallon maanlaajuiselle kiertueelle. Alkuperäisen Trump-vauvan lähettämisen sijaan heidän haaveissaan olisi tuottaa jenkkiversio pallosta.

Kaksikko ei halua vielä paljastaa NBC Newsille kaikkia suunnitelmiaan ilmapallon lennättämiseksi, mutta Girvan paljastaa, että heidän haaveissaan olisi saada ilmapallo leijailemaan golfradan läheisyydessä, koska presidentin tiedetään tekevän irtiottoja arjesta omistamillaan golfradoilla. 

Lue myös:

    Uusimmat