Mainos

Täynnä ilmaa kuten presidentin lupaukset? Valkoiselle talolle kohosi 10-metrinen kana-Trump – salainen palvelu myönsi luvan

1:05

Siihen meni viisi kuukautta ja tiukkaa vääntöä luvasta Yhdysvaltain salaisen palvelun kanssa, mutta dokumentaristi Taran Singh Brar ei luovuttanut. Lopputuloksena on yksi näyttävimmistä mielenilmauksista presidentti Donald Trumpia vastaan, kertoo ABC News.

10-metrinen "Chicken Don" oli ensimmäistä kertaa julkisuudessa jo huhtikuussa, kun ympäri Yhdysvaltoja järjestettiin mielenosoituksia Trumpin hallintoa vastaan. Kuvamme ovat Los Angelesista ja Washingtonista. Singh Brar hankki 1300 dollarin varat ilmalla täytettyyn Trumpiin joukkorahoituksella.

Valkoisen talon edustalle ilmalla täytettävää Trumpia ei niin helposti saatukaan. Keskiviikkona luvat USA:n salaisen palvelun kanssa olivat lopulta kunnossa. Kana-Trump kohosi Valkoisen talon ja Washington-monumentin väliselle alueelle juuri sopivasti, että ympäri vuorokauden päivystävät tv-kamerat saivat kaapattua sen kuviinsa.

– Olemme täällä kritisoimassa presidenttiämme, joka on heikko ja tehoton johtaja. Kuin kana, hän on liian peloissaan julkistaakseen verotietonsa ja liian peloissaan haastaakseen Venäjän presidentti Vladimir Putinin. Nyt hän leikkii Pohjois-Korean kanssa, kumpi jänistää ensin, Singh Brar tykittää ABC:lle.

Kana-Trumpin edustalle kokoontui keskiviikkona valtavasti ihmisiä ottamaan selfieitä. Trump ei päässe itse ihailemaan taideteosta, sillä hän viettää 17 päivän lomaansa New Jerseyn golfkerholla.

– Olin aluksi alakuloinen, kun kuulin presidentin menevän lomalle. Mutta näin (kana-Trumpin) symboliarvo on oikeastaan osuvampi. Eikä salainen palvelu ole asiasta niin hermona, Singh Brar jatkoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.