Mainos

Video: Ensitreffit-asiantuntija kosi kesken rakkausluentonsa – herkkä hetki päätyi nettiin

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kolmannella kaudella nähtävä asiantuntija Jason Lepojärvi kosi nykyistä vaimoaan kesken pitämänsä rakkausluennon.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rakkausvinkkejä pareille ja katsojille ensi kaudella jakaa rakkaustutkijanakin tunnettu Jason Lepojärvi.

Suomalais-kanadalainen Lepojärvi ei ole tutkijataustastaan huolimatta vain akateeminen lukutoukka, vaan hänellä itsellään on myös värikästä elämänkokemusta rakkauden saralta.

Hän muun muassa kosi nykyistä vaimoaan Iisaa luennolla yliopisto-opiskelijoidensa edessä.

– Tulin Englannista Suomeen muutamaksi kuukaudeksi pitämään luentosarjaa rakkauden teologiasta. Sinä aikana välini Iisan kanssa lämpenivät. Sitä ennen olimme olleet ystäviä.

Iisa kävi Jasonin luennoilla silkasta mielenkiinnosta. Hän on itse ammatiltaan erityisopettaja.

– Yhtäkkiä huomasin, että halusinkin enemmän Iisalta, ja aavistin, että myös hän olisi valmis seikkailuun kanssani. Aikani Suomessa alkoi loppua ja tiesin, että minun täytyy toimia. Niinpä päätin kosia Iisaa rakkausluentoni päätteeksi, Lepojärvi kertoo.


Vastaus oli myöntävä, ja nykyään Jason on paitsi onnellinen aviomies, myös ylpeä kahden lapsen isä. Neljä viikkoa kosinnasta Lepojärvi meni naimisiin Iisan kanssa.

Hänen kosintansa päätyi videolle ja nettiin ja sitä kautta myös iltapäivälehtien lööppeihin. Monet luulivat, että Iisan ja Jasonin välillä on opettaja-opiskelija-suhde, vaikka siitä ei ollutkaan kyse.

– Lööpeissä kirjoitettiin, että "opettaja kosi opiskelijaa", vaikka Iisa ei ollut opiskelijani. Hän oli muuten vain seuraamassa luentoani. Ystäväni piti ottaa vain kuvia kosinnastani, mutta hän olikin ottanut videota ja ladannut sen vieläpä nettiin. Onneksi siitä seurasi vain kaikkea positiivista, Lepojärvi naurahtaa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi alkaa AVAalla syksyllä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.