Mainos

Uudelle Ensitreffit-asiantuntijalle suoraa palautetta: Ystäväni pettyivät osallistumiseeni

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannella kaudella nähtävä uusi asiantuntija Jason Lepojärvi on saanut ikävää palautetta läheisiltään ohjelmaan osallistumisesta. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi asiantuntija, rakkaustohtori Jason Lepojärvi kertoo saaneensa ikävää palautetta muutamalta läheiseltään ohjelmaan osallistumisestaan. 

– Tiesin, että moni tulee yllättymään päätöksestäni lähteä mukaan ohjelmaan. Suurin osa läheisistäni on suhtautunut asiaan myönteisesti, mutta pari läheistä ystävääni on sanonut suoraan olevansa pettyneitä päätökseeni. Heidän mielestään ohjelma vesittää kovalla työllä saavutetun oikeuden mennä naimisiin rakastamansa ihmisen kanssa rakkaussyistä, Lepojärvi kertoo. 

Hänen mukaansa ohjelmassa ei kuitenkaan ole kyse siitä, sillä tämä oikeus on ja pysyy. Kyseessä ei ole pakotettu avioliitto, sillä sen molemmat osapuolet ovat aidosti itse halunneet sitä. 

– Mielestäni ihmisillä pitää olla oikeus pyytää apua puolison valinnassa, jos he niin vapaasti haluavat. Ymmärrän toki kritiikin, mutta aika usein se nousee myös epätietoisuudesta. Ei täysin ymmärretä tai tiedetä, mistä on kyse. 

– Minulla oli kuitenkin alusta saakka hyvä syy lähteä mukaan. Pohdin pitkään plussia ja miinuksia niin itseni, perheeni, yhteiskunnan ja jopa kirkonkin näkökulmasta. Lopulta päätin ottaa riskin, Lepojärvi jatkaa. 

Oxfordissa asuva Lepojärvi muutti perheensä kanssa Suomeen toisen tyttärensä syntymän ajaksi keväällä. Lapsen syntymä sattui yhteen sopivasti ohjelman kuvauksien kanssa.

Pian nelihenkinen perhe muuttaa Suomesta Kanadan Vancouveriin Lepojärven vuoden kestävän tutkijavaihdon ajaksi. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi alkaa AVAlla syyskuussa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.