Jani Sievinen muistelee suhteen alkuaikoja Maria-vaimonsa kanssa: "Salaa pussailtiin vessassa"

1:22
Missä Jani Sievinen ja Mari oikein tapasivat? Katso videolta!

Ex-kilpauimari Jani Sievinen ja Maria Nyqvist kohtasivat toisensa vuosia sitten bileissä.

Ex-kilpauimari Jani Sievinen vei alttarille viime marraskuussa Maria Nyqvistin. Rakastavaiset avioituivat Levillä.

Parisuhdetta heillä on takanaan jo seitsemän vuotta. Sievinen julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan, jonka yhteydessä hän muistelee ensikohtaamistaan Nyqvistin kanssa.

– Melko lailla päivälleen seitsemän vuotta sitten puuttui kohtalo peliin. Sattumalta tavattiin. Nähtyäni hänet siirsin tuolin viereeni ja totesin, että tässä on vapaa paikka, Sievinen kirjoittaa.

Missä tarkkaan ottaen Maria ja Jani tapasivat ihka ensimmäisen kerran? Katso yltä videolta!

– Esitin olevani kiinnostunut teologiasta. Todellisuudessa olin kiinnostunut aivan muista jutuista. Salaa pussailtiin vessassa ja nurkan takana uteliailta katseilta, Sievinen jatkaa kirjoituksessaan.

Ex-kilpauimari kirjoittaa, kuinka viettävät varsin poikkeuksellista arkea.

– Varmaankin tämä poikkeavuus on tehnyt sen, ettei suhteeseemme ole varsinainen "arki" vielä tullut. Ja hyvä niin. Olen onnellinen ja kiitollinen ensimmäisestä seitsemästä vuodesta.

Parin hääjärjestelyt kokivat vastoinkäymisiä, kun he joutuivat lykkäämään juhlapäiväänsä koronaepidemian takia. Häät oli alun perin tarkoitus järjestää jo keväällä.

Pariskunta kertoi huhtikuussa 2020  Vappu ja Marja Live -ohjelmassa tavanneensa toisensa  kuusi vuotta sitten kotibileissä. 

– Maria ilmesty paikalle ja pistin merkille, että tuossa on ihan vetävän näköinen nainen. Hommasin tuolin viereen, ja sanoin, että istuppa tähän. Siitä lähti keskustelu, Sievinen avasi.

– Olin juuri saanut maisteriopinnot päätökseen ja aloin kertomaan hänelle teologiasta, Nyqvist lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja