Video ei herkille: Tyttöystävä puristi ja tyhjensi Danielin silmäluomeen kehittyneen valtavan kystan

Video ei herkille: Miehen silmäluomen kystan puristamisesta kehkeytyi valtava megahitti 0:35
Video ei herkille! Näin räjähtävän lähdön Danielin mätää täynnä ollut kysta sai.

Miehen silmäluomeen oli kehittynyt muhkea finni, jonka puristaminen on ilahduttanut ja inhottanut jo miljoonia.

Englantilaisella Daniel Rogersilla, 25, oli ikävä pulma. Hänen silmäluomeensa oli kehittynyt valtava kystan ja finnin välimuoto, joka häiritsi miehen arkea ja tuntui myös epämiellyttävältä. Daniel pyysi tyttöystäväänsä Holly Finchiä, 21, puristamaan ja tyhjentämään kystan. Kaksikko päätti myös kuvata videon operaatiosta.

Videolle tallentui lopulta räjähtävä kystan purkaus, kun siihen etukäteen tehdystä pienestä reiästä purkautuu voimalla sisälle kertynyttä mätää ja nestettä. Voit katsoa sen artikkelin yltä.

Älä purista ilman hanskoja

Alun perin kaksikko oli aikonut jakaa videon vain lähimmäisilleen. Iljettävä video lähti kuitenkin leviämään TikTokissa ja sitä on katsottu jo yli 25 miljoonaa kertaa.

–  Lyön vetoa, että hän tunsi helpotusta tuon jälkeen, eräs käyttäjä kommentoi kystan yllättävää räjähdystä.

–  Tämän on oltava tosirakkautta, vitsaili eräs käyttäjä viitaten siihen, että Holly suostui puristamaan poikaystävänsä mätää täynnä olleen patin.

–  Tyttö hyvä, sinun on käytettävä hanskoja suorittaessasi tällaisia operaatioita. On myös hyvä desinfioida kyseinen ihoalue, jotta se ei tulehdu, eräs käyttäjä ohjeisti.

–  Miksi kukaan edes haluaisi suorittaa tätä ilman hanskoja? Itse pukisin päälleni sadeviitan, eräs käyttäjä vastasi suojakäsinekommenttiin.

Daniel jakoi vielä pari jatkovideota, jossa hän jatkoi mätää täynnä olevan kystan tyhjentämistä, valitettavasti ilman hanskoja.

Lähteet: Caters News ja @littlemissbpd_x/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat