Victoria ja David Beckham 20 vuotta naimisissa – näin superparin rakkaustarina alkoi

David ja Victoria Beckham menivät naimisiin heinäkuussa 1999.

Jalkapalloilija David Beckham ja muotisuunnittelija Victoria Beckham juhlivat 20-vuotishääpäiväänsä tänään 4. heinäkuuta.

Brittien superpari rakastui toisiinsa ensi silmäyksellä vuonna 1997. David oli ihastunut Victoriaan nähtyään hänet Spice Girls -yhtyeen musiikkivideolla.

– Tuo on minun tyttöni, ja aion saada hänet, David kertoi tuolloin joukkuekaverilleen.

Muutamaa kuukautta myöhemmin tuleva pari tapasi Manchester Unitedin pelaajaloungessa, jossa David pyysi Victorian puhelinnumeroa. Victoria on myöhemmin muistellut tapaamista toteamalla, että rakkautta ensi silmäyksellä on todella olemassa.

Tammikuussa 1998 pari kertoi olevansa kihloissa, ja puolitoista vuotta myöhemmin juhlittiin häitä. Irlantilaisessa linnassa järjestettyjen häiden uskottiin maksaneen yli miljoona euroa. Vihkiminen tapahtui salaisessa seremoniassa, johon kutsuttiin vain 29 vierasta.

Parin onni on vuosien varrella täydentynyt neljällä lapsella. Esikoinen Brooklyn syntyi hieman ennen häitä, maaliskuussa 1999. Toinen poika Romeo syntyi vuonna 2002 ja Cruz vuonna 2005. Vuonna 2011 perhe täydentyi Harper-tyttärellä.

Victoria puhui viime vuonna antamassaan haastattelussa siitä, mikä on pitänyt parin yhdessä vuodesta toiseen.

– David ja minä ymmärrämme, että yhdessä olemme vahvempia kuin yksinään, hän sanoi.

– Olisiko kumpikaan meistä tässä asemassa, jos emme olisi tavanneet ja olleet yhdessä kaikki nämä vuodet? Perhe on kaikki kaikessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja