Mainos

Victoria ja Daniel: Hääpäivänämme kaikkien täytyy nauttia!

Ruotsin viralliset kyyhkyläiset, kruununprinsessa Victoria ja hänen sulhasensa Daniel Westling, raottivat yksityiselämänsä verhoa eilen illalla Ruotsin TV4-kanavan haastattelussa. Silminnähden rakastunut kihlapari kertoi parikymmentä minuuttia kestäneessä haastattelussa tunnelmiaan kesäkuisten häiden alla. Ainakaan vielä valtavaksi paisuva häähumu ja median kiinnostus ei pariskuntaa huoleta.

- Juuri Daniel seisoo rinnallani alttarilla. Uskon, että tunnemme hääpäivänä toistemme läsnäolon vahvasti, Victoria pohtii.

Myös tuleva prinssipuoliso uskoo, että parilla on mahdollisuus nauttia suuresta juhlapäivästä tiedotusvälineiden huomion keskellä. Myös kansan täytyy nauttia.

- Tähän tilaisuuteen kuuluu, että kaikki voivat nauttia suuresta päivästämme. Ja olemme onnellisia ja ylpeitä siitä, että ruotsalaiset ovat päättäneet tehdä tästä suuren päivän ja mainostavat Ruotsia ja Tukholmaa turisteille. Uskomme, että tästä tulee suuri päivä. Tukholman kaupunki on tehnyt paljon työtä tämän eteen, Daniel kiittelee.

Rauhallinen Daniel Westling kertoi haastattelussa myös siitä, kuinka hänet on "ajettu sisään" kuningasperheeseen. Viime vuonna kuninkaan tuleva vävy aloitti rankan opiskelun tullakseen kuninkaallisen perheen jäseneksi.

- Opiskelin monia asioita, kuten politiikkaa, poliittista historiaa ja lukuisia "talossa on tapana" -juttuja. Halusin ymmärtää kuinka asiat toimivat täällä (linnassa). Täällä on todella paljon laadukasta henkilökuntaa, mikä ilahduttaa minua.

Daniel lupasi julkisesti myös olla Victorian tukena tämän tehtävissä.

- Kuningattaren rooli on tukea hänen aviomiestään ja kuningattaren tapauksessa tämä tarkoittaa kuningasta. Minun roolini on tukea tukea kruununprinsessaa hänen tärkeissä tehtävissään. Ja jos voin olla tukena, olen enemmän kuin tyytyväinen, Daniel kertoi.

TV4:n haastattelussa pariskunta muisteli lisäksi yhdeksän vuoden takaista ensitapaamistaan, vanhempien tapaamista ja pohtivat tulevan kotinsa Hagan linnan ilmapiiriä. Kumpikin kehui myös kilpaa toinen toistaan; Daniel näkee Victoriansa maanläheisenä, lämpimänä ja fantastisena. Victoria puolestaan rakastaa Danielin hauskaa, luotettavaa ja ulospäin suuntautunutta luonnetta.

Kermanväriseen satiinimekkoon pukeutunut kruununprinsessa loi tulevaan puolisoonsa säteileviä silmäyksiä haastattelun aikana. Lopulta hän ei voinut enää pidätellä tunteitaan, vaan nosti Danielin käden huulilleen suudeltavaksi.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja Daniel Westlingin häitä juhlitaan 19. kesäkuuta Tukholmassa. Häiden jälkeen Daniel Westling tunnetaan nimellä prinssi Daniel, Länsi-Götanmaan herttua.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.