Mainos

Vessareissulle ikävä käänne – urhea koira riensi hätiin: "Se oli todella hyvä poika"

Vessareissu sai onnellisen lopun Ozzy-koiran ansiosta. 

Ei ole olemassa juuri mitään ärsyttävämpää kuin se, että vessanpöntöllä istuessasi huomaat vessapaperirullan ammottavan tyhjyyttään. Älä yhtään häpeile, kaikki ovat kokeneet sen.

Vähän aikaa sitten tähän ikävään tilanteeseen joutui nainen nimeltä Sabina. Tällä naisella oli kuitenkin onnea, sillä hänen urhoollinen koiransa Ozzy riensi hätiin.

Tämä kerta saattaa jäädä ainoaksi

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun nainen oli asunnon toisessa vessassa samaan aikaan, kun hänen poikaystävänsä istui toisessa. Yhtäkkiä Sabina huomasi vessapaperin loppuneen, ja hän huusi apua poikaystävältään.

Pian perheen kuusivuotias Ozzy-koira tallusteli vessaan kaulassaan vessapaperirulla, joka oli kiedottu sen kaulaan puhelimen laturin piuhalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sabinan mielestä tilanne oli niin huvittava, että hän päätti napata koirastaan kuvan ja julkaista sen Ozzyn omilla Facebook-sivuilla. Koiran ilmeestä voi päätellä, kuinka mieluisa tehtävä paperin kuljettaminen sille oikein oli. 

– Hauska juttu tapauksessa on se, että yleensä, kun sen kaulaan pistää jotain, se jäätyy. Mutta tällä kertaa se oli todella hyvä poika, Sabina kertoo.

– En usko, että se tekee enää samaa uudelleen, nainen kuitenkin toteaa.

Myös tämä video todistaa, että koirat ovat avuliasta sakkia. 


Lähde: Metro

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.