Vesa-Matti Loiri paljastaa uutuuskirjassa joutuneensa kahakkaan Renny Harlinin kanssa – väärinkäsitys liittyi Tarja Smuraan

Markus Selinin elämäkerta julkaistiin tänään 0:30
Markus Selinin elämäkerrassa ääneen pääsevät myös miehen ystävät.

Markus Selinin elämäkerrassa ääneen pääsevät myös miehen ystävät. 

Markus Selin - Perustuu tositapahtumiin (Tammi) -kirjassa käydään läpi Markus Selinin värikästä elämää. Kirjaa varten Veli-Pekka Lehtonen haastatteli myös monia Selinin elämään liittyviä henkilöitä. Yksi heistä oli Vesa-Matti Loiri

Kaksikon tiet kohtasivat vuonna 1993, kun Loiri oli esiintymässä Selinin luotsaamassa Planet Fun Funissa. Esityksen jälkeen suunnattiin jatkoille ravintolaan. 

– Siellä yksi mimmi tuli kysymään, että mitä mulla on kaulassa. Se oli arvokas buddhaketju, joka antaa voimaa, ja sanoin mimmille, että kokeile ja pidä sitä hetki, Loiri kertoo.

– Pian Renny tulee paikalle ja lyö buddhat pöytään ja sanoo, että mun tyttöystävälle et näitä anna. Olin vain lainannut sitä. Se oli puhdas väärinkäsitys. Myöhemmin illalla, kun oltiin lähdössä, kaksi Rennyn henkivartijaa tulee siihen ja heitin ne alas rappusiin, hän kuvailee. 

Kirjan mukaan Selin puuttui peliin ja pyyteli anteeksi väärinkäsitystä. Myöhemmin myös Harlin oli pyytänyt anteeksi tapahtunutta. 

– Mikä sen missin nimi olikaan? Tarja Smura, Loiri muistelee. 

Vuonna 1993 Miss Suomeksi kruunattu Smura seurusteli Harlinin kanssa missivuotensa aikana

Markus Selin - Perustuu tositapahtumiin (Tammi) ilmestyy 26. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat