Muistatko vielä nämä Rennyn exät? Katso kuvat!

Elokuvaohjaaja Renny Harlin ja hänen Satu-rakkaansa erosivat. Leffagurun kainalossa on nähty niin missejä kuin Hollywood-tähtiä. Viihdeuutiset kokosivat muistinvirkistykseksi Rennyn tunnetuimmat rakkaat.

Renny ja Laura Dern

Rennyn ensimmäinen suuren luokan Hollywood-heila oli näyttelijä Laura Dern, jota ohjaaja tapaili vuonna 1991. Rennyn pimatsuna Laura Dern pääsi muun muassa lemmenlomalle silloiseen Leningradiin.

Laura oli myös pääosassa Rennyn Hollywood-debyytissä Rambling Rose.

Laura Dern on kulttiohjaaja David Lynchin luottonäyttelijä.

Renny ja Tarja Smura

Suomen missihullu kansa kohahti vuonna 1993, kun Renny pokasi saman vuoden Miss Suomen, nurmeslaisen sosiaaliohjaajaopiskelija Tarja Smuran. Renny teki vaikutuksen Smuraan tarjoamalle tälle lentolipun luokseen Los Angelesiin. Smura lähtikin viikon mittaiselle lemmenlomalle ja karjalanpiirakoita rypyttämään mielellään.

Ainakin Tarja osasi vetää oikeista naruista, sillä kotimaan lehdistö sai pitkäksi aikaa kirjoiteltavaa.

Renny ja Katariina Ebeling

Muistatko vielä Mohikaanin, Salaman ja Barbin? Vai oliko Laser suosikkisi?

Ainakin Gladiaattoreiden juontaja Katariina Ebeling, nykyisin Laakkonen, varmaankin muistaa.

Rennyn ohjaama vauhdikas mittelö jäi suomalaisten mieliin myös sen vuoksi, että entinen pyöräilijä, triathlonisti ja Valintatalon mainostyttö Katariina nähtiin ohjelmanteon tiimellyksenä toisinaan Rennyn käsipuolessa.

Nykyisin Katariina Laakkonen on kolmen pojan äiti ja liikemies Mikko Laakkosen puoliso.

Renny ja Geena Davis

Muun muassa Thelma ja Louise -hittielokuvassa näytellyt Geena Davis asteli ohjaajamme kanssa vihille saakka. Geena ja Renny olivat naimisissa vuodet 1993–1998. Liitto oli Geena Davisin kolmas.

Rennyn ohjaajanuran huhuttiin saavan uutta nostetta Geenan kanssa solmittujen naimakauppojen myötä, ja hän yrittikin takoa, kun rauta on kuumaa. Megasatsaukset Kurkunleikkaajien saari ja Long Kiss Goodnight floppasivat kaikesta huolimatta, vaikka Geena Davis tähditti molempia rymistelyitä.

Nykyisin Geena Davis on naimisissa plastiikkakirurgi Reza Jarrahyn kanssa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta.

Renny ja Tiffany Browne

Vaikka avioero Geenasta ei ollut vielä lopullinen, alkoi Renny tapailla Tiffany Brownea, joka tuolloin työskenteli Geena Davisin henkilökohtaisena asssistenttina.

Suhteesta syntyi poika Luukas elokuussa 1997. Luukaksen ristiäiset järjestettiin Suomessa.

Renny ja Sarah Thackray

Renny deittali BBC:n toimittajaa Sarah Thackrayta vuonna 2001. Kaksikko kävi myös Suomessa juhlimassa Ristomatti Ratian 60-vuotispäiviä.

Renny ja Satu Vuorela

Rennyn ja Satu Vuorelan uutisoi torstaina 12. maaliskuuta 7 päivää -lehti. Lehden tietojen mukaan ohjaaja erosi nuoresta rakkaastaan muutamaa viikkoa aiemmin. Pariskunta astui julkisuuteen syksyllä 2008.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat