Veronica Verho ottaa kihlattunsa Juhani Koskisen mukaan Love Islandille: "Kun olen vapaalla kuvauksista, niin puolisoni nähdään..."

Veronica Verho kertoo miten he viettävät vapaa-aikaa Love Island kuvauksissa sekä hääsuunnitelmistaan. 2:37
Katso videolta miten Veronican ja Juhanin hääsuunnitelmat ovat edenneet.

Veronica Verho kertoo MTV Uutisille odottavansa innolla kesää Love Islandin parissa.

Love Island Suomi tekee kesäkuussa paluun, kun ohjelman neljäs tuotantokausi pyörähtää käyntiin MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Ohjelmaa juontaa tuttuun tapaan Veronica Verho. MTV Uutiset haastatteli Veronica Verhoa Love Island Suomi -sarjan lehdistötilaisuudessa.

Verhon mukaan rakkauden saarelle lähtee hänen kihlattunsa Juhani Koskinen sekä parin mäyräkoirat Matti ja Teppo. Juontaja kertoo matkan olevan koiriensa ensimmäinen ulkomaanmatka. 

– Odotan, että pääsemme turvallisesti perille sekä sitä, että koirat pääsevät juoksemaan rantaviivaa pitkin.

– Meillä kotona puhutaan tällä hetkellä paljon kesän golfkaudesta. Minusta tuntuu, että kun minä olen vapaalla kuvauksista, niin puolisoni nähdään golfkentällä, Verho naurahtaa.

Verho kertoo, että hän ja hänen kihlattunsa Juhani tulevat olemaan Espanjassa melkein koko kuvausten ajan.

– Tästä tulee tosi erilainen kesä minulle, ja olen odottanut tätä tosi paljon, niin kauan, kun sain tietää, että uusi kausi on tulossa ja minä olen siinä mukana. Ja toivottavasti kesän lopussa pääsen käymään myös mökillä Kustavissa, Verho kommentoi kesän suunnitelmiaan.

Katso videolta, miten Veronican ja Juhanin hääsuunnitelmat ovat edenneet.

Lue myös:

    Uusimmat