Love Island -voittajapari Salli ja Eeli saapuivat Suomeen – vastassa oli yllätys, kun he avasivat puhelimensa ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen

7:49
Love Island Suomi -voittajat Salli ja Eeli paljastavat millainen kokemus tositelevisio-ohjelmaan osallistuminen oli ja mihin he todella syttyivät toisissaa. Katso haastattelu videolta!

Love Island Suomi -kauden voittanut pariskunta Salli ja Eeli kertoivat kokemuksestaan Uutisaamussa.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi huipentui tiistaina 12. lokakuuta nähtyyn finaaliin, jossa katsojaäänten perusteella voittajiksi julistettiin Salli ja Eeli. Toiseksi sijoittuivat Krete ja Nico, kolmanneksi taas Niina ja Muhamed

Juuri Suomeen saapuneet Salli ja Eeli nähtiin keskiviikkona 13. lokakuuta Uutisaamun haastattelussa etäyhteyden päässä, sillä pandemiatilanteen takia parin on oltava muutama päivä karanteenissa Suomeen saapumisensa jälkeen. 

Pariskunta kertoi yllättyneensä voitostaan ja kuvailivat sen tulleen täysin spontaanisti. Voittorahojen käyttämistä ei ole vielä paljon ehditty miettiä, sillä Eelin sanojen mukaan voitto tuli "täysin spontaanisti". 

Ohjelman kuvausten päätyttyä Salli ja Eeli saivat vihdoin käsiinsä puhelimensa, joita heillä ei ole ollut käytössään pariin kuukauteen. 

– Yllätyttiin tosi paljon, että palaute oli tosi positiivista ja jäi superhyvä fiilis, koska mua ainakin jännitti tosi paljon palata ja avata se puhelin ja katsoa, mitä sinne oli tullut. Oli kyllä niin kiitollinen fiilis siitä kaikesta ihanasta palautteesta mitä tuli, Salli kertoo. 

– Joo, kun me oltiin ihan keskenään, eikä yhtään tiennyt, mikä kukaan ajattelee tästä, niin se oli kyllä tosi kiva nähdä sitten, että vastaanotto oli noin lämmin ja positiivinen. Ihania ihmisiä on maailma täynnä! Eeli komppaa. 

Millainen kokemus Love Island Suomi oli Sallille ja Eelille sekä miten pariskunta sai ajan kulumaan eristyksessä espanjalaisella villalla? Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Love Island Suomen koko tuotantokauden sekä aiemmat kaudet näet mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja