Juhani Koskinen sekä mäyräkoirat Matti ja Teppo lähtevät Veronica Verhon mukaan Love Islandille: "Yritän pitää siinä kesälomaa"

Veronica Verhon kyyneleistä ei meinaa tulla loppua – puoliso Juhani Koskinen yllättää rakkaansa tv-ohjelmassa 5:54
Veronica Verhon kyyneleistä ei meinaa tulla loppua – puoliso Juhani Koskinen yllättää rakkaansa tv-ohjelmassa

Kotijoukot lähtevät Veronica Verhon mukaan rakkauden saarelle.

Love Island Suomi tekee kesäkuussa paluun, kun ohjelman neljäs tuotantokausi pyörähtää käyntiin MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Ohjelmaa juontaa tuttuun tapaan Veronica Verho.

Luvassa on koko perheen reissu auringon alle, sillä Verhon mukaan rakkauden saarelle lähtee myös hänen kihlattunsa Juhani Koskinen sekä parin mäyräkoirat Matti ja Teppo. Koskinen kertoi Espanjan-suunnitelmistaan MTV Uutisille Sweet Santa -jäätelötuoteperheen lanseeraustilaisuudessa.

– Yritän pitää siinä kesälomaa, hoitaa koiria, käydä vähän golfaamassa ja nauttia tapaksista ja viinistä, hän luetteli.

Teppo-mäyräkoira muutti Verhon ja Koskisen luo maaliskuussa. Koskinen kertoi uuden perheenjäsenen kotiutuneen hienosti.

– Matti otti pienemmän tosi hyvin vastaan heti alusta asti. Totta kai he vähän tappelevat, kuten veljesten kuuluukin, pieni on pentuhampaillaan isomman korvissa kiinni ja isommalla menee välillä hermot, mutta tosi hyvin on mennyt ja he tykkäävät toisistaan, Koskinen kertoi.

Koskisen mukaan Teppo on huomattavasti rauhallisempi tapaus kuin Matti-mäyräkoira pentuna oli. Pieniä konnankoukkuja uusi tulokas on kuitenkin järjestänyt.

– Hän tykkää nakertaa sohvatyynyjen ja muiden nurkkia. Sohvatyynyt ovat menneet uusiksi, mutta muuten Teppo on rauhallinen tapaus, hän sanoi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Love Island Suomi ma 5.6. alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa jaksot julkaistaan maanantaista lauantaihin klo 20. MTV3-kanavalla päivän jakso esitetään klo 22.35 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat