Rakkauden lähettiläänä toimivan Veronica Verhon omassakin elämässä rakkaus kukoistaa – paljastaa missä aikoo mennä naimisiin Juhani Koskisen kanssa

Miten kovaa työtä julkkiksena oleminen on, Veronica Verho ja Viivi Pumpanen? 7:23
Miten kovaa työtä julkkiksena oleminen on, Veronica Verho ja Viivi Pumpanen?

Veronica Verho kertoo tulevan hääpaikan olleen hänelle ja Juhani Koskiselle selvä alusta alkaen.

Love Island Suomi -ohjelman juontajana pian aloittava Veronica Verho elää omassa arjessaan rakkauskuplassa avopuolisonsa ja kihlattunsa Juhani Koskisen kanssa. Pariskunta kihlautui vuoden alussa yhteisellä Lapin matkallaan, jolloin Koskinen kosi rakastaan kesken lumikenkäkävelyretken. Verho kertoo MTV Uutisille, että vaikka mahdollisista kihloista olikin puhuttu kotona, tuli Koskisen polvistuminen keskellä Lapin erämaata Lempilammella Verholle täytenä yllätyksenä. 

– Juhani käveli mun takana ja sanoi, että "hei rakas". Sitten käännyin, ja hän oli polvi maassa siinä, Verho muistelee. 

Verho kertoo, että toisessa kädessä hänen rakkaallaan oli sormus ja toisessa puhelin, jolla Koskinen kuvasi tapahtumaa sormet täristen. Verho itse oli tunnekuohun partaalla. 

– Hän sanoi kaikkia tosi ihania asioita meidän suhteesta ja musta, ja sitten suostuin. 

Juontajan mukaan hän ja Koskinen ovat varsin perinteinen pariskunta, jotka haaveilevat yhdessä muun muassa kirkkohäistä. Pari aikoo kuitenkin odottaa pandemiatilanteen rauhoittumista, jotta häitä päästään juhlimaan rauhallisin mielin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Verho kertoo sen kuitenkin olevan selvää, missä he aikovat mennä naimisiin. 

– Kyllä me Turussa mennään naimisiin, ehdottomasti. Palataan pääkallopaikalle. Kyllä meillä on myös haaveena, että joskus muutetaan sinne takaisin. Silloin teininä ajattelin, että Helsinki on mun paikka ja että tämä on tämmöinen big city. Mutta jotenkin, mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä enemmän haluaa takaisin sinne kotiin. En muuta äitini naapuriin, mutta kuitenkin sinnepäin. 

Parin onnea on täydentänyt perheeseen muuttanut koiranpentu Matti, jonka kanssa Verho ja Koskinen opettelevat elämään koiravanhempina. Verhon mukaan koira-arki on sujunut hienosti, vaikka kaikki ovat uudessa tilanteessa. 

– Se on niin hellyttävää nähdä heidät yhdessä, kun Juhani vaikka kouluttaa Mattia. He ovat tälläkin hetkellä jossain luonnonpuistossa kävelemässä, mikä on tosi sympaattista, vähän silleen, että lapsi ja oma puoliso siinä yhdessä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 23.8. klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat