Love Island Suomi starttaa kesäkuussa – uusi kertojaääni ja upea rantavilla

Veronica julistaa voittajaparin 1:16
Kolmas kausi huipentui finaalijaksossa voittajaparin julkistukseen

Love Island Suomi -sarjan neljäs uusi kausi alkaa 5. kesäkuuta. 

Love Island Suomi tekee paluun! Uusi kausi rakkauden saarelta alkaa MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Sarjan juontaa tuttuun tapaan Veronica Verho.

– En malta odottaa! Meillä on uusi villa ja uudet rakkaudennälkäiset saarelaiset. On aina ilo toimia rakkauden lähettiläänä, Verho kuvailee tiedotteessa.

Love Island Suomessa joukko sinkkuja matkaa merenrantavillalle, viettämään elämänsä kesää. Kipinää löytääkseen he käyvät toistensa kanssa treffeillä, pelaavat erilaisia pelejä sekä tutustuvat toisiinsa illanvietoissa ja villan arjessa. Saarelle saapuu myös kauden mittaan uusia sinkkuja.

Katsojat pääsevät Love Island Suomi -sovelluksen avulla äänestämään muun muassa pareja treffeille, antamaan suosikkisaarelaiselle tai -parille suojan pudotukselta sekä äänestämään, kenet haluavat pysyvän villassa mahdollisimman pitkään.

Finaaliin selvinneistä pareista yksi valitaan katsojien äänillä voittajapariksi. Tämän jälkeen heitä odottaa viimeinen valinta: rahat vai rakkaus. Voittajaparilla on mahdollisuus joko jakaa, menettää tai saada vain itselleen 25 000 euron voittopotti.

Tomi Haustola on uusi kertojaääni

Tomi Haustola on tv:stä, TikTokista ja stand up -lavoilta tuttu koomikko, joka on käsikirjoittanut muun muassa Noin viikon uutisia, Suurmestariaja Stadi vs. Lande-ohjelmia. Hän oli myös ehdolla viime Kultainen Venla -gaalassa Vuoden käsikirjoittajaksi. Haustola palkittiin koomikoiden toimesta Vuoden koomikkona 2022. Nyt häntä kuullaan ohjelman kertojaäänenä.

– Uudelta pestiltä odotan aurinkoa, uusia kokemuksia ja sitä, että nyt minun ei tarvitse katsella ihmissuhdedraamaa taloyhtiön parvekkeelta vaan tehdä sitä ulkomailla ammatikseni. Eli tavallaan perinteinen mutta erilainen kesä tulossa.

– Minulla on takana 3,5 avoliittoa, jotka kaikki ovat onnistuneesti päättyneet. Eli ihmissuhteista on vankka mutta heikko käsitys, Haustola veistelee.

Huumoriaan Tomi kuvailee lempeän piikikkään ja kohteliaan kettuilun välimaastoon osuvaksi.

– Usein huumorini syntyy tilanteen mukaan, joten en itsekkään ennalta tiedä mitä sieltä on tulossa. Olen saanut usein positiivista palautetta siitä, etten mene jutuissani navan alle, mikä on ollut aika haastavaa koska en ole kovinkaan pitkä.

Love Island Suomi ma 5.6. alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa jaksot julkaistaan maanantaista lauantaihin klo 20. MTV3-kanavalla päivän jakso esitetään klo 22.35 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat