Kuuma rakkausreality Love Island Suomi palaa televisioon!

Rakkauden ja realityn ystäville on luvassa kuuma syksy, kun huippusuosittu Love Island Suomi palaa Subille syksyllä 2019 toisen tuotantokauden merkeissä. Haku ohjelmaan käynnistyy nyt.

Love Island Suomen ensimmäinen kausi nousi viime syksyn ilmiöksi. Kuumassa jättirealityssä joukko upeita sinkkuja vietti unohtumattoman ja lämmöntäyteisen syksyn hulppeassa villassa Espanjan auringon alla. Ja mikä tärkeintä, rakkautta etsivistä sinkuista muodostui ensimmäisen kauden aikana neljä paria, joista kaksi, Patrick ja Anku sekä Veera ja Janne ovat vielä yhdessä.

Mukaansatempaavassa Love Island Suomessa nähdään rehellisiä ja todellisia tunteita. Rakkausrealityn päämääränä on löytää rakkaus, eikä rikkoa jo olemassa olevia parisuhteita. Leikkisä ja positiivinen ohjelma kuvataan upeassa villassa Espanjan auringon alla. Osallistujien mukanaolo ohjelmassa kestää pisimmillään kahdeksan viikkoa.

Tulevana syksynä kuutena päivänä viikossa esitettävä Love Island Suomi huipentuu finaaliin, jossa katsojat pääsevät valitsemaan voittajaparin.

Juontajana Shirly Karvinen

Love Island Suomen juontajana nähdään myös toisella kaudella vuonna 2016 Miss Suomeksi kruunattu Shirly Karvinen. Hän lähtee juontamaan toista kautta erittäin hyvillä fiiliksillä.

– Odotukseni olivat jo viime kaudella kovat. Tiesin, että ohjelmaan hakeva nuorempi sukupolvi on rohkeaa ja avointa, mutta jopa minut yllätti se, miten valmiita sinkut olivat heittäytymään rakkauteen, Karvinen kertoo.

– Katsojien on kiva myötäelää sitä, mitä asukkaat villassa kokevat, mutta itse pidän Love Island Suomessa erityisesti siitä, että ohjelmassa ei ole kyse kieroilusta tai pelien pelaamisesta. Talossa pysyvät ne, joiden motiivi ohjelmaan osallistumiseen on rakkaus. Kaikkein hienointa on se, että ensimmäisen kauden pariskuntia on edelleen yhdessä. Se todistaa sen, että rakkauden löytäminen tässä ohjelmassa on mahdollista.

Oletko sinkku ja lapseton 20–34-vuotias? Hae mukaan syksyn 2019 kuumimman ja suurimman realityohjelman toiselle kaudelle! Love Island Suomi kuvataan Espanjassa.

Tuotantoyhtiön päivitetyn tietosuojaselosteen löydät täältä. Kilpailijahaun tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt nämä ehdot.​​​​​​​​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat