Venäläislegendasta erikoisia kommentteja – ex-agentti täräyttää: "Ehkäpä huonoin urheilija"

 Maria Sharapovan vanha agentti Max Eisenbud on antanut kummallisia kommentteja Venäjän tennistähdestä. Eisenbud viittasi entisen asiakkaansa olleen huonoin Grand Slam -turnauksen koskaan voittanut urheilija.

Puhuessaan The Tennis Podcastissa Eisenbud kehui erityisesti Sharapovan henkisiä vahvuuksia ja tahdonvoimaa, jotka auttoivat häntä menestymään tenniskentillä. Tähtiurheilijasta tuli ammattilainen lajissaan vain 14-vuotiaana.

Samalla Eisenbud vitsaili Sharapovan taitojen olleen Grand Slam -titteleihinsä nähden vaatimattomat verrattuna muihin aikakautensa tähtiin.

–  Minä kerron aina kaikille, että hän oli ehkäpä huonoin urheilija. Jos hän olisi täällä, sanoisin hänen olevan huonoin urheilija, joka on voittanut Grand Slamin. Hän ei osaa heittää, hän ei osaa syöttää, hänellä ei ole minkäänlaista kosketusta, mutta hän raivasi tiensä tahdon voimalla, Eisenbud kuittaili podcastissa.

– Sen lisäksi, että hän oli 11-vuotiaana uskomaton pelaaja, hän tiesi täysin mitä tahtoi. Hän omisti aikansa ja energiansa tullakseen niin hyväksi kuin mahdollista.

Sharapova voitti Wimbledonin kaksinpelin mestaruuden voitettuaan Serena Williamsin vuoden 2004 loppuottelussa. Venäläinen nappasi myöhemmin urallaan neljä Grand Slam -titteliä lisää ja olympiahopeamitalin.

Sharapova päätti uransa vuonna 2020.

Lue myös:

    Uusimmat