Olympiavoittaja ei saa enää tyttäreltään halauksia koulussa – tytön perustelu oli kiusallinen

Katso: Andy Murray sai kuninkaallista tukea Wimbledonissa.

Andy Murray on tenniksen kolminkertainen grand slam -voittaja ja kaksi olympiakultaakin britillä on palkintokaapissaan. Konkari on kuitenkin kertonut, ettei hänen seitsemänvuotias Sophia-tyttärensä enää halaa häntä koulussa – isänsä nykyisen aseman vuoksi.

Murray, 36, ei ole ollut vuosiin uransa parhaiden vuosien vedossa. Vuonna 2016 hän oli kaksinpelin rankingykkösenäkin, pelasi peräti kolmessa grand slam -finaalissa, joista hän voitti Wimbledonin, ja Rio de Janeirosta tuli olympiakultaa. Maineteot ovat jääneet kuitenkin viime vuosina olemattomiin, ja ura on ollut laskussa.

Murray on tuoreessa kaksinpelin ATP-rankingissa 40:ntenä. 

– Vanhin tyttäreni on nykyään tietoinen siitä, mitä teen, mutta hän ei näe sitä hyvänä asiana, Murray sanoi Talksportin mukaan.

Hänen mukaansa tytär on enemmänkin häpeissään. Murrayn mukaan Sophia ei halunnut hiljattain muiden näkevän hänen tunnistavan isäänsä, kun Murray oli hakemassa tytärtään koulusta.

– Kysyin häneltä sinä iltana: "Miksi et halannut minua tänään koulussa?" Hän sanoi: "Koska ihmiset tuntevat sinut – olet tenniksessä numero 39 tai jotain!"

– Hän ei näe sitä siistinä asiana, vaan se on enemmän kuin kiusallista.

Sophia kutsuu isäänsä koulukaveriensa edessä "isän" sijaan "Andy Murrayksi".

Murray pelaa meneillään olevassa Wimbledonissa, jonka hän on voittanut urallaan kahdesti. Avauskierroksella hän murjoi maanmiehensä Ryan Penistonin suoraan kolmessa erässä 6–3, 6–0, 6–1.

Katso Tulosruudun video jutun ylälaidasta – Murray sai kuninkaallista tukea.

Lue myös:

    Uusimmat