Venäläinen olympiavoittaja lähetti salaviestin Ukrainan sodasta – väitetty olevan Vladimir Putinin salarakas

2:14
Katso videolta: Presidentti Zelenskyi kävi tapaamassa sotilaita rintamalla Itä-Ukrainassa.

Vladimir Putinin salarakkaaksi väitetty voimistelun olympiavoittaja Alina Kabajeva asteli viime viikonloppuna julkisuuteen. EU:n pakotelistallekin lisätty Kabajeva on pysytellyt poissa julkisuudesta Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Nyt Kabajeva on ilmaissut kantansa Venäjän sotatoimiin.

39-vuotias Kabajeva piti viikonloppuna puheen Sotshiin rakennetun harjoituskeskuksen avajaisten yhteydessä. Hän ei kuitenkaan kommentoinut sanallakaan Venäjän hyökkäystä Ukrainaan tai suuren spekulaation kohteena olevaa Putinin terveydentilaa.

Voimistelun olympiahopeaa voittanut ja nelinkertainen maailmanmestari Jana Batyrshina jakoi Instagramissaan kuvan, jossa poseeraa entisen joukkuetoverinsa Kabajevan kanssa. Kuvasta näkee, että Kabajevalla on asussaan Z-kirjain, josta on tullut Venäjän armeijan ja Ukrainan sodan symboli.

Harvoin tänä vuonna julkisuudessa nähty Kabajeva kommentoi viime maaliskuussa Venäjän sulkemista kansainvälisestä urheilusta. Hänen mielestään kansainvälisessä urheilussa ei ole tapahtunut mitään yhtä häpeällistä. Kabajeva voitti urallaan olympiakultaa Ateenassa 2004. Sen lisäksi hänellä on 14 MM-mitalia, joista yhdeksän on kultaisia.

Alla Instagramiin tehty julkaisu. Kuvan Alina Kabajevasta löydät selaamalla nuolella kuvia eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja