Putinin väitetyltä salarakkaalta harvinainen julkinen ulostulo: Vertasi Venäjän sotapropagandaa Kalashnikov-rynnäkkökivääriin

3:47
2–7 lasta kolmen naisen kanssa? Tässä on presidentti Putinin huhuttu lapsikatras.

Putiniin läheisesti liitetty Alina Kabajeva piti erikoisen ulostulon mediakonsernin vuosijuhlilla.

Putinin rakastajattareksi väitetyllä, moninkertaisella olympia-, em- sekä mm-mitalisti, ex-voimistelija Alina Kabajevalla oli sanottavaa liittyen Ukrainan sotaan.

Kabajeva esiintyi Venäjän mediakonserni NMG:n vuosijuhlassa. Kabajeva on ollut NMG:n hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2014 lähtien.

Kabajeva ylisti Venäjän informaatiotyötä ja mediaa, ja vertasi sitä Venäjän armeijan rynnäkkökivääriin.

– Ihmisemme tarvitsevat tätä menestystä, koska informaatiotyö tänä päivänä näissä olosuhteissa, joissa elämme ja taistelemme maamme puolesta, on kuin sota-ase.

– Se on yhtä tärkeää kuin Kalashnikov-rynnäkkökivääri. Sotakirjeenvaihtajamme tietävät tämän. Meidän pitää tehdä töitä, hän kertoo.

Videon jakoi Twitterissä Ukrainan apulaisisäministeri Anton Gerashchenko.

Kabajevan tausta länsimaiden tiedossa

Kabajeva on tehnyt julkisia ulostuloja harvakseltaan. Kabajeva on lisätty länsimaiden pakotelistalle Venäjän hyökkäyssodan puhjettua. Hänellä väitetään olevan myös yhteisiä lapsia presidentin kanssa.

Kabajevalla uskotaan olevaan myös hallussaan jättiomaisuus, jonka presidentti on onnistunut junailemaan hänelle valtakaudellaan.

MTV Uutiset ruoti Putinin taustoja, ja hänen jälkeläistensä tilannetta MTV Uutiset Liven lähetyksessä. Katso yläpuolelta löytyvältä videolta, mitä hänen lapsistaan tiedetään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja