Mainos

Venäjän kaivosmiehet tuimistelevat

Sadat venäläiset kaivostyöntekijät uhkasivat tiistaina katkaista Venäjän kahtia estämällä junien kulun Siperian radalla ja kaikilla mahdollisilla kiertoteillä Uralin alueella, elleivät he saa pian maksamatta jääneitä palkkojaan.

-Tilanne on hyvin vaikea, sulku jatkuu ja kaivosmiehet pysäyttivät tällä kertaa jopa matkustajajunan, sanoi Etelä-Uralilla sijaitsevan Tsheljabinskin alueen kuvernöörin edustaja tiistaina.
-Junia ohjataan toisille reiteille, pääosin Länsi-Siperian ja Itä-Siperian radoille, mutta tänään he sanoivat tukkivansa myös kiertotiet, elleivät he saa ennen kuun loppua luvattuja palkkojaan, hän jatkoi.

Kaivosmiesten etujoukko aloitti sulkujen järjestämisen rahdin kannalta tärkeällä radalle maanantaina, vain muutamia päiviä sen jälkeen kun hallitus oli rauhoittanut heidän idempänä rataa viikon ajan tukkineet toverinsa.

Kaivosmiehet ovat estäneet junaliikennettä aiemmin mm. kahden viikon ajan Kemerevon alueella Länsi-Siperiassa heinäkuun alkupuolella yrittäen sopia hallituksen edustajien kanssa suurista palkkarästeistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.