Venäjän hirmuvalmentaja vierailee Yhdysvalloissa – "Odotamme hänen noudattavan sääntöjämme"

Pekingin talviolympialaisissa suuresti otsikoissa ollut Venäjän hirmuvalmentaja Eteri Tutberidze vierailee Yhdysvalloissa ensi viikolla. Norwoodin luisteluhallin johtaja Rebecca Stamp muistutti, että Tutberidzellä ei ole asiaa kaukalon reunalle. Aiheesta uutisoi Championat.

Tutberidzen valmennusmetodit nousivat otsikoihin Pekingin talviolympialaisten aikana. Tuolloin hänen suojattinsa Kamila Valijeva oli kärähtänyt dopingista. Nyt Tutberidze vierailee Yhdysvalloissa, jossa hänen tyttärensä Diana Davis esiintyy jäätanssissa parinsa Gleb Smolkinin kanssa.

– Minulle kerrottiin, että Eteri Tutberidze vierailee seurassamme ensi viikolla. Hänen tyttärensä Diane Davis tulee työskentelemään uuteen projektiin koreografi Benoit Richaudin kanssa. Eteri saa tulla katsomaan tytärtään. Odotamme, että Eteri vanhempana noudattaa seuramme sääntöjä, Stampin lähettämässä sähköpostissa kerrotaan.

– Kaikki olette tuttuja ohjeistukseen, joka liittyy vanhempien käyttäytymiseen hallilla. Hän ei pääse jäälle tai kaukalon reunalle, sähköposti jatkui. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja