Venäjän hiihtotähdeltä tyly kuitti Jelena Välbelle – "Hän tietää paremmin"

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe antoi Oberstdorfin MM-hiihdoissa kovaa kritiikkiä Sergei Ustjugoville ja tämän harjoitteluryhmälleen. Nyt Ustjugov vastaa kritiikkiin Venäjän Sport-Expressissä.

Välbe oli aiemmin todennut, että joukkue olisi tullut MM-kilpailuihin valmistautumatta. Venäjän maajoukkueen valmentaja Markus Cramer sanoi tuolloin, että kyse olisi ollut motivoimisesta. Ustjugov ei osta tätä selitystä.

– En lopulta enää piitannut kritiikistä, koska minuun kohdistuu paljon sitä. Minulla on toisaalta valmentaja, joka tekee töitä minulle ja valmistaa minua. Jos hän sanoo, että teen jotain väärin ja kritisoi minua, otan palautteen vastaan, Ustjugov sanoi.

– Hän on johtaja ja hän tietää paremmin (ettei kritisoi tuolla tavalla). Minun päätavoitteeni on saavuttaa tuloksia. Jos se ei onnistu, en voi kannatella joukkuetta, Ustjugov vastasi Välben kritiikkiin.

Ustjugov voitti vuoden 2017 Lahden MM-kisoissa peräti viisi mitalia, joista kaksi oli kultaa. Oberstdorfissa Ustjugov jäi ilman mitalia. Hän joutui jättämään kilpailut kesken loukkaantumisen takia. Venäläinen on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista ja hän sairasti alkukaudesta koronaviruksen.

Lue myös:

    Uusimmat