Veitsihyökkäys Kuopiossa: Nainen pesi autoaan parkkipaikalla, kun tuntematon mies kävi kimppuun puukon kanssa – poliisikin ymmällään: "Erikoinen tapaus"

Poliisi on kertonut lisätietoja Kuopiossa sunnuntai-iltana tapahtuneeseen puukotukseen liittyen. Uhriksi joutunut nainen valikoitui hyökkäyksen uhriksi sattumalta, arvelee poliisi. Teon motiivi ei ole selvillä.

Naista puukotettiin hengenvaarallisesti Kuopiossa sunnuntaina hieman ennen neljää iltapäivällä. Välikohtaus sattui Saarijärventiellä sijaitsevalla parkkipaikalla.

Tekijä pakeni paikalta välikohtauksen jälkeen. Poliisi otti tekijäksi epäillyn miehen kiinni lähistöllä sijaitsevan kaupan läheisyydestä myöhemmin.

Tutkinnanjohtaja Mikko Lyytinen kertoo, että miestä on ennätetty kuulustella ensimmäisen kerran. Mies ei ole myöntänyt tekoa, eikä juuri muutenkaan kommentoinut tapaukseen liittyviä asioita.

– Hän on jollain tavalla avannut omaa liikkumistaan, mutta hyvin sekavan oloista on ollut.

– Kuulemme häntä uudestaan huomenna ja toivon, että olemme sitten viisaampia. Ehkä muisti palaa pätkittäin.

Motiivi hämärän peitossa

Lyytisen mukaan parkkipaikalla sattunut väkivallanteko on poikkeuksellinen, sillä uhriksi joutunut nainen näyttäisi valikoituneen puukotuksen kohteeksi sattumalta.

– Alkutiedon mukaan nainen on ollut epäillylle täysin tuntematon. Tämä on sinänsä erikoinen tapaus, kun nainen on ollut autoa pesemässä pihalla, ja mies on mitään sanomatta tullut puukolla huitomaan.

Lyytisen mukaan vaikuttaa siltä, että miehellä on ollut vahingoittamistarkoitus. Motiivi ei kuitenkaan ole vielä auennut. Poliisi selvittää parhaillaan, liittyykö tapaukseen päihteitä.

Puukotuksen uhriksi joutuneen naisen tila on tällä hetkellä vakaa. Lyytisen mukaan myös häntä on jo päästy kuulemaan tapaukseen liittyen.

Lue myös:

    Uusimmat